A czy ty wiesz jak ćwiczyć poprawnie?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Cytat:
Fajna dupa, ale wygląda jak by miała się zesrać ..
Cytat:
litr oleju na siebie wylała...
Cytat:
To jej się dopiero cipsko przypociło w tych lateksowych gaciach, ale piwo leci...
![]()
przylaczam sie do szanownego grona!
Czemu dla pań? panowie śmiało można walić ale ręce zmieniać zeby muły równo rosły
Dupa fajna, ale jak pompki robiła, to aż mi się jej żal zrobiło.
Co do przysiadu- jak ktoś już wcześniej napisał- robienie przysiadów do kąta prostego w kolanach, to najgorszy z możliwych pomysłów, bo wtedy kolano jest najbardziej obciążone i zmiana kierunku ruchu w tym momencie to poroniony pomysł. Z drugiej strony nieprawidłowo wykonywane głębokie przysiady z obciążeniem mogą ładnie Achillesa zniszczyć.
Co do przysiadu- jak ktoś już wcześniej napisał- robienie przysiadów do kąta prostego w kolanach, to najgorszy z możliwych pomysłów, bo wtedy kolano jest najbardziej obciążone i zmiana kierunku ruchu w tym momencie to poroniony pomysł. Z drugiej strony nieprawidłowo wykonywane głębokie przysiady z obciążeniem mogą ładnie Achillesa zniszczyć.
Bym miał dziewczynę,to bym się nią zajął myśląc o tej z filmiku....a tak to muszę prawą rękę potrenować....ale nadal mogę myśleć o tej z filmiku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie