Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
World Of Hardstyle
Lam3rZ • 2012-05-04, 18:36
Do debili ograniczonych jednym gatunkiem muzycznym -> przewin nizej.

A dla ludzi otwartych - przedstawiam wam filmik z roznych eventow hardstyle i hardcore, Eventow o niespotykanym rozmachu co do oswietlenia, naglosnienia, i innych efektow. Zwroccie uwage chociazby na miejsca, gdzie odbywaja sie te eventy: Mystery Land, Defqon1...

Tak owszem muzyka czasem ryje beret i trafiaja sie ludzie, ktorzy bez fety i innych uzywek nie potrafia sie na tym bawic, ale zapewniam ze szybciej trafisz na takiego narkomana na wiejskiej dyskotece w miescie niz na takim evencie...

Warto chociazby ogladnac filmik dla pieknych kobiet
Enjoy!
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-05-04, 23:09 1
Kocham Hardstyle
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 23:10 27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mareqq 2012-05-04, 23:11 1
To dubstep to już gatunek muzyczny? O_o
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 23:14
@robal007 najwidoczniej ja też jestem ograniczony i sądzę dokładnie to samo co ty o tej sieczce.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 23:15 24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 23:17
@elferus a mnie jebie to z każdej strony
Zgłoś
Dinozzo 2012-05-04, 23:18 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 23:18 1
"Tak owszem muzyka czasem ryje beret " muzyka??????
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 23:18 12
Zgłoś
WhiteAngel 2012-05-04, 23:19 1
Hardstyle jest bardzo popularny na ślunsku. A w tym roku zamierzam wybrać się w końcu na Qlimax
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 23:20
Zgłoś
stanek1235 2012-05-04, 23:21
Niestety to co w europie jest modne w Polsce to Afryka, jednak bardziej wole Hardscore niz Hardstyle (choc i tak sporo tego typu eventow zwiedzilem defqon 1 , qlimax, reverze itp itd) )ktore naprawde bardzo polecam bo balet jest niesamowity.
Zgłoś
Eth 2012-05-04, 23:22 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 23:24 2
Muzyka dla ociężałych umysłowo
Zgłoś
barszczzuszkami 2012-05-04, 23:27
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem