👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejny dodatek kolejny krok w przod i dwa kroki w tyl... znowu w dniu premiery zyska ~2mln graczy, a po 3 miesiacach odejdzie 4 mln. Podobnie bylo w Wotlk i Cata, tylko TBC przynioslo rozrost. Jak to blizz, cinematics robi genialne. Kung fu pandy mnie kusza, o ile GW2 mnie nie zatrzymie na dluzej. WoW to juz bardziej maszynka do pozyskania kasy na proj. Titan niz oczko w glowie blizza, jak bylo za dawnych lat.
najlepsze intra itak robi Bagiński do Wiedźminów, mam nadzieję, że do III i cyberpunka też b ędzie robić
do tego polecam animowaną historię Polski i intra do bitwy pod Grunwaldem, zajebiście wykonane.

do tego polecam animowaną historię Polski i intra do bitwy pod Grunwaldem, zajebiście wykonane.

Pomijając te wasze wszystkie argumenty mniej i bardziej trafne.
Motyw Pandareńskiego wojownika i tak jest kozacki. Animacja bomba. Na dodatek jakie on wprowadza Pandemonium:P
Motyw Pandareńskiego wojownika i tak jest kozacki. Animacja bomba. Na dodatek jakie on wprowadza Pandemonium:P

Według mnie ta gra umiera. Wrzucanie kolejnych dodatków na siłę, żeby zatrzymać graczy którzy odchodzą do F2P, jak np. Tera, Aion, GW2 już nie działa.
Po złoił orka... Fajnie się to ogląda, pomijając wynurzenia o samej grze.
Mogli by zrobić cały film właśnie w takiej animacji , bardzo przyjemnie by się to oglądało

Intro fajne ale jakość filmików tego typu na sadisticu jest tak biedna ze aż rzygać się chce lepszy youtube żeby to pooglądać po co tu to wrzucacie?
Słabe. Najlepsze intro do WoWa, to to z dodatku Wrath of The Lich King.
Widać, ze Blizz coraz bardziej skłania się ku gimbazie.
Grałem w WoW, więc wiem o czym mówię. Gra się zmieniła. Nies jest to już MMO z prawdziwego zdarzenia.
Wszystko zostało uproszczone, expi się szybko a złoto wypada jak szalone.
Nie mówię, że te zmiany są złe, ale kiedyś było lepiej.
Widać, ze Blizz coraz bardziej skłania się ku gimbazie.
Grałem w WoW, więc wiem o czym mówię. Gra się zmieniła. Nies jest to już MMO z prawdziwego zdarzenia.
Wszystko zostało uproszczone, expi się szybko a złoto wypada jak szalone.
Nie mówię, że te zmiany są złe, ale kiedyś było lepiej.
Pan kapitan napisał/a:
A czy gdzieś napisałem, że gram w WOW-a? Dla Twojej i innych wiadomości: nie grałem, nie gram i grać nie zamierzam.
Intro efektowne, fajnie wykonane i dlatego wrzuciłem...
Czep się swego chłopa - o ile go masz. A jak nie masz to noś cycki na wierzchu, a może znajdziesz.![]()
Wątpię...na deskę nikt nie poleci, chyba, że onanista;) A i to na jego miejscu bym się bał czy dziura nie z drzazgami

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie