Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:16
konto usunięte 2013-05-16, 21:01 6
E tam. Grając w multi z kumplami i tak największe wrażenia robiły epic faile. Kilka lat temu nagrywałem nasze rozgrywki i zrobilem male kompilacje z muzyczką.

reszty nie moge wrzucic
Zgłoś
Everizon 2013-05-16, 21:07 12
A co powiecie na DYNABLASTER !?
Ale w wersji Battle Game 4 osoby 4 Joysticki na amidze 1200.
Wszystkie powerupsy na full, start z 4 rogów i...
jeden wielki wrzask, szarpanie joyów, a w grze totalna pożoga ! Jeden wielki eksplodujący labirynt ! cud jak wogóle ktoś przeżył !
...średni czas rozgrywki 15 sekund ! Totalna rozp🤬ucha !
A emocje jakie teraz już w grach nie występują..
Gimbusy nie zrozumieją.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-16, 21:43 2
@up
Ahhaha, frenzy w Dynie bylo odjazdowe ;]
Gram od kiedy mialem jakies 6-7 lat wiec juz ponad 20 bedzie. I jak cisne w dzisiejsze produkcje, to jakos nie zazdroszcze grafiki etc etc. Mialem 10 razy wiecej radochy z wygranej w SWOS w podworkowym turnieju niz z jakiejkolwiek rundy w BF czy blekopsach. A pierwsza rozgrywka multi w Dooma to bylo objawienie .
Zgłoś
twoj0stary 2013-05-16, 22:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-16, 22:19 2
@2up, @3up

Za Amigowe wspomnienia zawsze piwo!
Zgłoś
Takeda 2013-05-16, 22:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PLpunk 2013-05-17, 10:44
a ja się cieszyłem jak granatem coś trafiłem
Zgłoś
w3exe 2013-05-17, 17:53
ten trik to rope knocking dostepny na jednym serverze. Swego czasu mialem okazje zagrac z Punisherem mistrzem polski w wwp kiedy takie mistrzostwa jeszcze były. Goscie z filmiku to lamusy bo zaden nie daje fingerrole. po 6 latach grania gierka przestala zadowalac ale mam ja na komputerze

@twoj0stary

Shopper jest dla kobiet. Swego czasu gralo sie na 8 scian:P Pozdro SoS
Zgłoś
CzarnyDevil 2013-05-17, 18:21
widze, ze moja nazwa na youtube "jewtube" sie przyjela
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-17, 18:51
CzarnyDevil napisał/a:

widze, ze moja nazwa na youtube "jewtube" sie przyjela

jewtube, redheadjewbook
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-18, 1:26
ta gra na linachw worms to mod do worms world party,a nazywa sie shopa o ile dobrze pamiętam..pzdr
Zgłoś
Haly Burton 2013-05-21, 10:00
Zgłoś
swieca 2022-10-10, 19:11
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem