👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po max. tygodniu (ostatnia sobota) chyba by jeszcze nie kapnęła, że jest w ciąży, więc fejk.
Oranżada, przecież typ to zrobił perfidnie, żeby zar🤬ać bez gumy.

@mc🤬lcome96 Się patrzy w co się wkłada a nie narzeka że tępej dzidy wina, przede wszystkim...
widać jakiś kowal maczał w tym swoje palce i ciekawe z czego przekuł tą gumkę... może z miecza

karolina91 napisał/a:
A jak na prawdę ma na imię Marek to nawet się nie zorientuje że to do niego.
a może ma na imie pszemek?
ellsworth napisał/a:
Po max. tygodniu (ostatnia sobota) chyba by jeszcze nie kapnęła, że jest w ciąży, więc fejk.
Kapnąć to jej mógł z napleta, a ona mogłaby się co najwyżej skapnąć. Organizm daje kobiecie znaki już po paru dniach od zapłodnienia ale wątpię by pustostan był tego świadomy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie