👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A wy dalej z tymi kompami... nawet ja zatwardziały pececiarz od 94 roku już dawno zaopatrzyłem się w PS3 (Dla Heavy Rain no i teraz The last of us), X360 (Dla GTA IV), WII (Dla... Baby) bo mam już dość tych cholernych portów na PC (A przetrwałem okres PS One, PS2, Xboxa, N64 itd bez konsoli jednak potem trzeba było odpuścić). I co prawda mam teraz PC którego sama karta graficzna jest warta więcej niż te 3 używane konsole razem wzięte ale albo nie ma w co grać albo na konsoli najzwyczajniej w świecie dana gra jest bardziej grywalna.
KebabRemover napisał/a:
Kto to jest ta 18-letnia Pegi?
Przez nią mama nie pozwoli ci zagrać w nowe dżi ti ej
Pff i tak wolałbym remake Vice City. Co nie zmienia faktu że pewnie za rok z hakiem zagram gdy w końcu na kompa to dadzą.

KMD napisał/a:
Wy też oglądaliście ten filmik już z kilkanaście razy
?
wracaj na YT żebrać o łapki...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie