Główna Poczekalnia (8) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:14
Wprowadzenie do GTA V
konto usunięte • 2013-07-09, 17:26

Zapowiada się Zajebiście

Jak bylo lub cos to sory, z telefonu dodawalem
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LoperPL 2013-07-09, 22:16 1
A wy dalej z tymi kompami... nawet ja zatwardziały pececiarz od 94 roku już dawno zaopatrzyłem się w PS3 (Dla Heavy Rain no i teraz The last of us), X360 (Dla GTA IV), WII (Dla... Baby) bo mam już dość tych cholernych portów na PC (A przetrwałem okres PS One, PS2, Xboxa, N64 itd bez konsoli jednak potem trzeba było odpuścić). I co prawda mam teraz PC którego sama karta graficzna jest warta więcej niż te 3 używane konsole razem wzięte ale albo nie ma w co grać albo na konsoli najzwyczajniej w świecie dana gra jest bardziej grywalna.
Zgłoś
mp_toujane 2013-07-09, 22:16
KebabRemover napisał/a:

Kto to jest ta 18-letnia Pegi?

Przez nią mama nie pozwoli ci zagrać w nowe dżi ti ej
Zgłoś
robert357 2013-07-09, 22:35
Ten narrator to chyba też jest w filmach przyrodniczych.
Zgłoś
MrPhilipsss 2013-07-09, 22:39 2
KebabRemover napisał/a:

Kto to jest ta 18-letnia Pegi?

Zgłoś
Grubber 2013-07-09, 23:45
Pff i tak wolałbym remake Vice City. Co nie zmienia faktu że pewnie za rok z hakiem zagram gdy w końcu na kompa to dadzą.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 23:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
werther 2013-07-10, 8:06 2
Philipek napisał/a:

kto ma Xa na sprzedaz?

Bierz
Zgłoś
dodii 2013-07-10, 10:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-10, 11:13
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-10, 11:20
Wyczuwam grę roku :p
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-10, 14:23
Zgłoś
KMD 2013-07-10, 15:18
Wy też oglądaliście ten filmik już z kilkanaście razy ?
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2013-07-10, 15:43
Zgłoś
bezetigrekka 2013-07-10, 22:53
KMD napisał/a:

Wy też oglądaliście ten filmik już z kilkanaście razy ?

wracaj na YT żebrać o łapki...
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-10, 23:11 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem