Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
morstern 2013-12-16, 20:49 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-16, 20:58
dozek napisał/a:

Nie sądze aby w dzisiejszych czasach barwy maskujące miały jakiś wpływ gdy rakiety są naprowadzane na ciepło. To nie II wojna że trzeba celować. Teraz na wszystko jest radar który za ciebie wyceluje.

Talibowie maja tylko kozy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-16, 21:30 2
Jak mnie denerwuje ten cały hejt na japońską kulturę. Ja rozumiem, że można za nią nie przepadać ale za każdym razem jak tylko pojawi się o niej jakaś wzmianka zawsze znajdzie się stado baranów, którzy to będą musieli wyrazić swoją dezaprobatę na ten temat. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że większość będzie to robić w tak oklepany i denny sposób, że aż się rzygać chce. Banda idiotów łasząca się na darmowe piwa. Naprawdę nikt poza wami nie ma ochoty oglądać już więcej tego parszywego, niewyjściowego ryja z banneru "Jaranie się japonią...". Proszę, ustawcie to sobie na tapetę i fapujcie ile chcecie jeśli takie wasze gusta czy tam fetysze ale przestańcie tym dręczyć innych. Jeśli myślicie, że nieoglądanie tych bajek czyni z was lepszych ludzi to nie wnikam, może tak jest, nie znam się. Wiem jedynie, że jeśli nie potraficie przescrollować tematu(lub przynajmniej rozsądnie się w nim wypowiedzieć), który was nie interesuje, to jesteście niesamowicie ograniczeni umysłowo.

Zdjęcia pochodzą z dni otwartych bazy lotniczej Kisarazu. Nie wiem czy autor był po prostu zbyt leniwy by to sprawdzić/napisać. Może zataił to, bo takie wyjaśnienie psuło by kontekst (Jeśli tak, to niech idzie sobie do TVNu manipulować i dezinformować) lub też lubi patrzeć jak debile nieudolnie hejtują coś o czym nie mają pojęcia.Tak czy siak, dni otwarte mają na celu przybliżenie czegoś ludziom, zachęcenie ich do czegoś (w szczególności chodzi o młodzież). Osobiście więc wątpię by kaczor donald czy też popeye sprawdził się lepiej niż elementy ich własnej kultury.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-16, 21:37
mihawk napisał/a:

(...)Nie wiem czy autor był po prostu zbyt leniwy by to sprawdzić/napisać. Może zataił to, bo takie wyjaśnienie psuło by kontekst (Jeśli tak, to niech idzie sobie do TVNu manipulować i dezinformować) lub też lubi patrzeć jak debile nieudolnie hejtują coś o czym nie mają pojęcia.(...)

Przeczytaj sobie mój ostatni post. Mówisz że ktoś potrafi tylko przescrollować temat a sam nie przeczytałeś wszystkich wypowiedzi (w tym mojej) Z niej dowiesz się co sądzę o Japonii. To pierwsze. Druga sprawa to nazywasz pewnych ludzi bandą idiotów- ok. Tylko że sam jesteś idiotą nie rozumiejąc że jest to portal sadistic.pl którego celem jest zamieszczanie różnych tematów. Mój temat miał być żartobliwy stąd kontekst wypowiedzi w pierwszym poście. Proste?

Co do tego czy wiedziałem że to pochodzi z otwarcia bazy- nie. Wiedziałem natomiast że nikt tak pomalowanymi maszynami nie lata na wojnę i nigdzie nie napisałem że są to barwy bojowe.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-16, 22:01 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-16, 22:21
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-16, 22:28
JaE napisał/a:

Przeczytaj sobie mój ostatni post. Mówisz że ktoś potrafi tylko przescrollować temat a sam nie przeczytałeś wszystkich wypowiedzi (w tym mojej) Z niej dowiesz się co sądzę o Japonii. To pierwsze. Druga sprawa to nazywasz pewnych ludzi bandą idiotów- ok. Tylko że sam jesteś idiotą nie rozumiejąc że jest to portal sadistic.pl którego celem jest zamieszczanie różnych tematów. Mój temat miał być żartobliwy stąd kontekst wypowiedzi w pierwszym poście.

Piłem do tego, że nigdzie nie ma informacji, której znalezienie zajęło mi 1min. Informacja ta może niekoniecznie dla tematu ale już dla dalszej dyskusji w nim jest całkiem istotna.

Nigdzie nie napisałem, ze akurat Ty hejtujesz, nie tolerujesz kultury japońskiej czy też Japonii samej w sobie.

Jeśli już mowa o czytaniu ze zrozumieniem to "przescrollować" napisałem w trochę innym kontekście. Bandą idiotów nazywam ludzi niepotrafiących pominąć nieinteresującego ich tematu lecz raczących zainteresowanych swoimi nic niewnoszącymi komentarzami typu w/w baner.

Doskonale rozumiem cele i założenia tego portalu, tak samo jak rozumiem, że temat miał mieć charakter humorystyczny. Zważ jednak na to, że umieszczenie informacji o pochodzeniu zdjęć w postscriptum kontekstu by nie zniszczyło.

PS By uniknąć dalszych nieporozumień pragnę jeszcze powiedzieć, że ani ten ani poprzedni post nie ma charakteru ofensywnego w kierunku akurat Twojej osoby.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-16, 23:13
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-16, 23:15
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-16, 23:42
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-16, 23:58
Zgłoś
slannesh 2013-12-17, 20:53 1

ładniej wyglada w wersji anime niz w realu XD
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-17, 21:14
Dobra dobra, ale ja czekam, żeby zrobiły kolejną koszulę.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem