No i taki wrestling można bez żenady oglądać
J🤬 wszystko na wschód od Polski.

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
macie full:
facebook.com/OutLawMudShowWrestling/videos/gcw-masashi-takeda-vs-jimmy...
tak od 9:15
[ Dodano 2025-04-29, 19:26 ]
9:15
[ Dodano 2025-04-29, 19:26 ]
Madzia123 napisał/a:
Tak to właśnie powinno wyglądać.
AlCapone napisał/a:
Jakis uchwyt przymocowany do tej deski wbil sie zawodnikowi w szyje. Dobrze, ze od razu go wyjal, to jest szansa, ze nie zdolaja zatamowac krwawienia...
Riikko napisał/a:
Dzięki kolego że nas uświadomiłeś że to j🤬y fejk znowu.macie full:
Madzia123 napisał/a:
Dzięki kolego że nas uświadomiłeś że to j🤬y fejk znowu.
nie powiedzialbym, ze to fejk. lecz wiedzieli kiedy skonczyc. jeden prawie stracil zycie i w ogole patrz na ich ryje... Dawno takiego wp🤬lu nie widzialem

A normalny świat dziwi się, że USSmani wybrali takiego debila na swojego prezydenta
Riikko napisał/a:
nie powiedzialbym, ze to fejk. lecz wiedzieli kiedy skonczyc. jeden prawie stracil zycie i w ogole patrz na ich ryje... Dawno takiego wp🤬lu nie widzialem
Coś tam mu z szyjki psikło ale nie wiem jak on mógł ustać z takim urazem na nogach przecież to szyja kurewsko ukrwiona ale co ja się tam znam na pierwszej pomocy tylko pionizację mogła bym wykonać 😂
Madzia123 napisał/a:
Coś tam mu z szyjki psikło ale nie wiem jak on mógł ustać z takim urazem na nogach przecież to szyja kurewsko ukrwiona ale co ja się tam znam na pierwszej pomocy tylko pionizację mogła bym wykonać 😂
poj🤬ce, ale fajnie sie oglada

Riikko napisał/a:
Często oglądam teraz na Netflix wwe zawsze to jakaś rozrywka na niedzielępoj🤬ce, ale fajnie sie oglada