👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

to nie jest czasem mirko crocop? czy moze juz dawno nie jestem w temacie

Fakt, to stara walka, ale miło popatrzeć. Mirko miał chyba najmocniejsze uderzenie lewą nogą w MMA. Jego siała kopnięcia pięknie jest pokazana w walce z Wanderleiem Silvą (w tej gdzie kopnięciem zakończył walkę).
PS. Coś dla pojebów z "JP". Mirko jest byłym policjantem.
PS. Coś dla pojebów z "JP". Mirko jest byłym policjantem.
Antykid napisał/a:
Poogladajcie sobie walki z tymi gwiazdami z WWE w MMA
Bobby Lashley
Brock Lesnar
Bob Sapp
Bob vs Mirko Filipović

a nigdzie nie było walki gdzie jakaś gwiazda z WWE wygrała efektownie z kimś z MMA ? Wybaczcie za abstrakcyjne pytanie ale tu przecież tyle ekspertów zawsze jest że na pewno ktoś udzieli sensownej odpowiedzi ;d
Tu widać, czemu der rio, przeszedł do WWE
(którego mistrzem niby jest?)

(którego mistrzem niby jest?)
@basenji17 oczywiście że były takie walki, ale ludzie z sadola lubią przecież się pastwić nad innymi. Chyba najbardziej znanym wrestlerem, który został potem zawodnikiem MMA jest Brock Lesnar, który pokonał chociażby słynnego Shane Carwina.

Od samego początku wiedziałem że dostanie buta na ryj
coś pięknego

Luis Cyfer napisał/a:
Bob vs Mirko Filipović![]()
Po tamtym nokautującym ciosie "Bestii" pękła kość w policzku

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie