👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
janlew ale tu jest mowa o podludziach w sutannie, a nie o lewakach. Nie odwracaj kota ogonem.

kenzol napisał/a:
TVN na tym portalu??? naprawdę?
Przepraszamy jaśnie Panie- od dzisiaj już tylko TV Trwam, Radio Maryja i TVPiS.
Moja parafia z dziecinstwa. Rozne sa historie z tym ksiedzem. Kolega uciekl raz stamtad, bo ten ksiadz probowal go dotykac, ale on powiedzial o tym babci i mu zabronila tam chodzic. Jedna laska ponoc jawnie mu siadala. Ja na szczescie nawet tam do kosciola nie chodzilam, ale jak potrzebowalam zgode na bierzmowanie w innym kosciele to jakos tak dziwnie do mnie gadal, 'aniolku' i takie tam. On jest z parafii Wroclaw Lesnica
Nie bardzo rozumiem. Dlaczego dał się zgw🤬cić? Nic nie mówi o tym, że stracił przytomność. Przecież to musiało trochę trwać. Nie wierzgał nogami? Nie próbował uciec? Ten proboszcz to taki grubas, nie wygląda na siłacza. Wydaje mi się, że nawet kobiety nie dałoby się zgw🤬cić od tyłu jeśli cały czas by stawiała opór.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie