Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
rogalski021091 2017-03-04, 19:25 1
Dobre źródło
Zgłoś
kenzol 2017-03-04, 19:45 1
TVN na tym portalu??? naprawdę?
Zgłoś
ironmaiden666czesiek 2017-03-04, 20:17 1
janlew ale tu jest mowa o podludziach w sutannie, a nie o lewakach. Nie odwracaj kota ogonem.
Zgłoś
P................M 2017-03-04, 20:48 1
Ksiądz oskarża proboszcza o gw🤬t...

A ja oskarżam adminów sadola o dymanie kóz. Co, nie dymacie? I c🤬j. I tak was oskarżam.

p.s. J🤬 TVN
Zgłoś
Archeolog 2017-03-04, 21:05 5
kenzol napisał/a:

TVN na tym portalu??? naprawdę?

Przepraszamy jaśnie Panie- od dzisiaj już tylko TV Trwam, Radio Maryja i TVPiS.
Zgłoś
n................t 2017-03-04, 21:58 1
Mniemam, że w komisji zasiądą sami specjaliści ?
Zgłoś
mazurpl 2017-03-04, 22:29 1
Lepiej żeby gw🤬cił złodziejskie k🤬y w koloratkach niż małe dzieci.

podpis użytkownika

"I envy the maggots
Their stuff at least sticks together"
Zgłoś
Dominishia 2017-03-05, 2:24
Moja parafia z dziecinstwa. Rozne sa historie z tym ksiedzem. Kolega uciekl raz stamtad, bo ten ksiadz probowal go dotykac, ale on powiedzial o tym babci i mu zabronila tam chodzic. Jedna laska ponoc jawnie mu siadala. Ja na szczescie nawet tam do kosciola nie chodzilam, ale jak potrzebowalam zgode na bierzmowanie w innym kosciele to jakos tak dziwnie do mnie gadal, 'aniolku' i takie tam. On jest z parafii Wroclaw Lesnica
Zgłoś
adresemail 2017-03-05, 5:43
Nie bardzo rozumiem. Dlaczego dał się zgw🤬cić? Nic nie mówi o tym, że stracił przytomność. Przecież to musiało trochę trwać. Nie wierzgał nogami? Nie próbował uciec? Ten proboszcz to taki grubas, nie wygląda na siłacza. Wydaje mi się, że nawet kobiety nie dałoby się zgw🤬cić od tyłu jeśli cały czas by stawiała opór.
Zgłoś
koolowsky 2017-03-05, 15:25
Na zdjęciu z prawej Jakub Dymek - lewak, bije kobiety.
Zgłoś