janlew ale tu jest mowa o podludziach w sutannie, a nie o lewakach. Nie odwracaj kota ogonem.

Ksiądz oskarża proboszcza o gw🤬t...
A ja oskarżam adminów sadola o dymanie kóz. Co, nie dymacie? I c🤬j. I tak was oskarżam.
p.s. J🤬 TVN
A ja oskarżam adminów sadola o dymanie kóz. Co, nie dymacie? I c🤬j. I tak was oskarżam.
p.s. J🤬 TVN
kenzol napisał/a:
TVN na tym portalu??? naprawdę?
Przepraszamy jaśnie Panie- od dzisiaj już tylko TV Trwam, Radio Maryja i TVPiS.
Lepiej żeby gw🤬cił złodziejskie k🤬y w koloratkach niż małe dzieci.
Their stuff at least sticks together"
podpis użytkownika
"I envy the maggotsTheir stuff at least sticks together"
Moja parafia z dziecinstwa. Rozne sa historie z tym ksiedzem. Kolega uciekl raz stamtad, bo ten ksiadz probowal go dotykac, ale on powiedzial o tym babci i mu zabronila tam chodzic. Jedna laska ponoc jawnie mu siadala. Ja na szczescie nawet tam do kosciola nie chodzilam, ale jak potrzebowalam zgode na bierzmowanie w innym kosciele to jakos tak dziwnie do mnie gadal, 'aniolku' i takie tam. On jest z parafii Wroclaw Lesnica
Nie bardzo rozumiem. Dlaczego dał się zgw🤬cić? Nic nie mówi o tym, że stracił przytomność. Przecież to musiało trochę trwać. Nie wierzgał nogami? Nie próbował uciec? Ten proboszcz to taki grubas, nie wygląda na siłacza. Wydaje mi się, że nawet kobiety nie dałoby się zgw🤬cić od tyłu jeśli cały czas by stawiała opór.