wejdz na spryciarze albo inna c🤬jowa stronke -> zobacz cos o chemi lub fizyce -> nakrec film -> wez partner na yt -> ??? -> profit
winthek napisał/a:
po c🤬j to wstawiacie na sadola? kto chce ten sobie go subskrybuje na jutubie i tyle.
ja p🤬le, i tak c🤬j wam po tych paru wirtualnych piwach :/
Nie podoba się to scrolluj dalej....
ciekawe czy jak zawrzy zimna woda, to czy będzie ciepła

podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
prosta rzecz wytwarza podciśnienie w strzykawce xd i dzięki temu zmniejsza się temperatura wrzenia wody xd na fizyce takie coś robiliśmy xd
Ale się wszyscy spinacie, moim zdaniem fajna sprawa. Teraz na przykład wiem dlaczego gdy mój ojciec robił domowe wino to cały czas tak fajnie "wrzało" w środku mimo, że ciecz była całkiem zimna. A przekonałam się o tym na własnej skórze jak rozbiłam przypadkiem 40litrowy baniak xP z tego ciśnienia to wręcz wybuchło, a przez jedno pieprzone stuknięcie!
Mhm, woda o temperaturze 'około' 80 stopni? I tak sobie trzyma tą buteleczkę i wymac🤬je? P🤬lenie, teraz to się podłożył. Nie wierzę c🤬jowi.

@aenyv trolujesz czy rzeczywiście taka tępa dzida z Ciebie?!?
Czy ten patafian nie ma innej koszuli?
P.S. nie ma to jak czerpać wiedzę z programów naukowych dla dzieciorów z nat geo i robić filmiki...
P.S. nie ma to jak czerpać wiedzę z programów naukowych dla dzieciorów z nat geo i robić filmiki...
podpis użytkownika
Cześć
qtacz napisał/a:
wejdz na spryciarze albo inna c🤬jowa stronke -> zobacz cos o chemi lub fizyce -> nakrec film -> wez partner na yt -> ??? -> profit
to zrób tak, broni Ci ktos? Przeszkadza Ci to, że on tak być może robi?
podpis użytkownika
asdasdasd
Z tego pośpiechu aż ci się tagi pomieszały
Albo zrobiłeś ortografa
Tagi: warzenie :: wody
W filmie woda wrze a nie się wazy .

Albo zrobiłeś ortografa
Tagi: warzenie :: wody
W filmie woda wrze a nie się wazy .