Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2018-10-27, 17:27
_Myszcz_ napisał/a:
Czemu siedzisz i marnujesz zycie na Sadisticu w Polsce, zamiast grac zawodowo? Czy jedyne co potrafisz to wsadzic nieruchoma pilke do obreczy??
Gdyby jeszcze trafił to mozna by coś o tym dobrego powiedzieć

Tak to tylko rozp🤬olił tablicę, nie trafiając do kosza mimo trzymania piłki nieruchomo przez swojego wafla.
Przegryw i nic więcej
młody zaraz skopiuje sobie twoją twarz i dodam miniaturke
z c🤬jem oczywiście
hadzbe napisał/a:
Tablica kosztowala mnie 500zl
chcecie Sadistica? zaraz wam wrzuce wsad z 2009 roku. amen
ten to przy tym gowno.
Przykro mi, że zapłaciłeś. Ja bym tego nie zrobił. Tablica do kosza jest do uprawiania sportu. Konsekwencje powinien ponieść urzędnik, który zadecydował o kupnie tandety, albo firma która celowo zamontowała bubel. Nie zniszczyłeś tego celowo i już. Placówka niech przejmuje się wymianą.
Straszne, ale koszykówka kojarzy mi się z czarnymi, jesteś cz🤬chem?
Pawlogen
koko dżambo i do przodu, czujesz te kocie ruchy?
Szczerze mówiąc to liczyłem, że się na tą bramkę nadziejesz. Jestem zawiedziony. Browara łap na zachętę, może następnym razem się uda
Sadystyczna jest winda tego typa. Zobaczylem, ze material wlasny, mysle sobie, ta jasne. Widze, ze wrzucil hadzbe i odrazu wiadomo z kim mamy do czynienia. Jak ktos uwaza, ze to nic to zachecam do wrzucania wlasnych materialow. Pozdro dla swirow cwiczacych wyskok.
wujekslepy napisał/a:
No to Cie pociągną po kosztach, cała tablica z obręczą to chyba coś koło 300-500 ziko nie? Za materiał własny zawsze piwko. Chociaż liczyłem, że walniesz się obręczą w bańkę albo coś
Przecież on to ten co trzymał piłkę z pokornie pochyloną głową.
konto usunięte
2018-10-27, 21:09
konto usunięte
2018-10-27, 21:18
nie pasujesz na sadola, bo my jesteśmy grubasy
ale piwko, jednak pod jednym warunkiem
że bedziesz kiedyś nas naśladować
Tylko dzwiek. Wylaczylem na 8mej sekundzie.
Dlatego nienawidzę koszykówki...
Sadistic jest dla pelnoletnich, nie wiedziales?