Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Którą opcję reprezentujesz?
a) nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, i nie rozumiesz, że dareczek usprawiedliwia swoją nienawiść do Rusków naszą historią
b) nie znasz historii Polski i nie wiesz co zrobili nam Niemcy, Ukraińcy i Ruscy
c) nie jesteś Polakiem i podpadli Ci tylko Ruscy
d) jesteś fajnopolaczkiem z wypranym mózgiem, który nienawidzi każdego kogo wskażą mu celebryci i wspiera każdą aktualną modną akcję
oj kolka, kolka czy tam wania czy inny wasyl, .. jestem kimś kto się nie mieści w wytycznych dla kremlowski trolli
oj kolka, kolka czy tam wania czy inny wasyl, .. jestem kimś kto się nie mieści w wytycznych dla kremlowski trolli
Czyli albo wstydzisz się (a),(b) lub (c), albo jesteś z kategorii (d) - wyprany mózg o czym może świadczyć powyższa rozbrajająco głupiutka odpowiedź

Czyli albo wstydzisz się (a),(b) lub (c), albo jesteś z kategorii (d) - wyprany mózg o czym może świadczyć powyższa rozbrajająco głupiutka odpowiedź Zresztą o (d) może też świadczyć Twój narcystyczny podpis
Idź już sobie.
Aha, przy wejściu oddaj dzieciom tęczę.
No właśnie, jak to jest że Halman nie wrzuca filmów typu "szwabski pomiot ginie zagryziony przez pieski" a dareczek nie dopisuje komentarza "SSzwabskiej świnki nie szkoda, zostało jeszcze 80mln" ?
Przez przypadek dałem ci piwo, ale z ruskimi też piłem, nie raz. Teraz jest taka różnica, że w Polsce mówią po niemiecku, bo wstydzą się swojego języka, jednak gęba zdradza zawsze. Niemiec się ucywilizował, kacap nie i nigdy tego nie zrobi, zawsze będzie grabił i napadał. Ukraińcy mają szanse się ucywilizować. Poniał, Wańka?
Przez przypadek dałem ci piwo, ale z ruskimi też piłem, nie raz. Teraz jest taka różnica, że w Polsce mówią po niemiecku, bo wstydzą się swojego języka, jednak gęba zdradza zawsze. Niemiec się ucywilizował, kacap nie i nigdy tego nie zrobi, zawsze będzie grabił i napadał. Ukraińcy mają szanse się ucywilizować. Poniał, Wańka?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie