Zrobiłeś szpagat i nir masz odwagi się przyznać chlopie, kogo obcego interesuje nasza dyskusja sam się zastanow
Śmieszny jesteś. W sumie to nawet biedny na swój sposób.
Śmieszny jesteś. W sumie to nawet biedny na swój sposób.
Nie ma sensu gadka z tobą szpagaciarzu
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemuNie ma sensu gadka z tobą szpagaciarzu
Mimo to odpisujesz. Idź ruskim bagnety pucować płaskoziemco i foliarzu z Olkusza

[ Dodano 2024-09-01, 17:20 ]
Wogóle wiesz co oznacza szpagaciarz? Masz wspomnienia z kryminałem, świadek koronny Cipunia z Olkusza to ty? Bo jeśli chodzi o mnie to jesteś dla mnie zupełnie nikim i nawet jak bym donosił na ciebie to art 60 możesz sobie tylko powąchać na końcu kija.
Masz screen dżony. W życiu bym nie doniósł nawet na prorosyjskie zero.
Skończ p🤬lić chyba że ja mam wkleić screnny twoich donosów na innych użytkowników które mi wysyłasz na PW?
podpis użytkownika

Skończ p🤬lić chyba że ja mam wkleić screnny twoich donosów na innych użytkowników które mi wysyłasz na PW?
Wklej

[ Dodano 2024-09-01, 17:55 ]
Jednak po chwili namysłu. Oj nie… Angel tylko nie to… błagam bo ktoś pomyśli że jestem donosicielem i mnie nie będzie lubił.
Ukraińska padlina ha tfu 🤮
Jeśli nie ma dużego przebiegu, to bym brał.
Wklej na riddicka nie doniosłem. Inne owszem
Jednak po chwili namysłu. Oj nie… Angel tylko nie to… błagam bo ktoś pomyśli że jestem donosicielem i mnie nie będzie lubił.
Ty konfidencie admin potwierdził ze sie na mnie rozwaliłeś chamie i 60tko, do spodu z takimi. Pozdro Angel
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemuTy konfidencie admin potwierdził ze sie na mnie rozwaliłeś chamie i 60tko, do spodu z takimi. Pozdro Angel
Nie napisałem że doniósł na ciebie ale, że strzela z ucha bo się zapierał że tego nie robi.
podpis użytkownika

Nie napisałem że doniósł na ciebie ale, że strzela z ucha bo się zapierał że tego nie robi.
Pewnie ze strzela z ucha, obrzydliwy typ siejący hejt na wszystkich. Obrzydzenir mnie bierze jak widzę jakie bzdury tu wypisuje. Przedszkolak z patologicznej rodziny
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemuNie napisałem że doniósł na ciebie ale, że strzela z ucha bo się zapierał że tego nie robi.
Weź się w garść chłopaku gdzie się zapierałem. Na komucha nie doniosłem a na innych owszem.
Pewnie ze strzela z ucha, obrzydliwy typ siejący hejt na wszystkich. Obrzydzenir mnie bierze jak widzę jakie bzdury tu wypisuje. Przedszkolak z patologicznej rodziny
Ale Ty jesteś odklejony. Nie za bardzo się mną podniecasz chłopczyku? Jeszcze pomyślę że ci zależy. Sieje hejt głównie na ograniczonych prorosyjskich naganiaczy. Ty ocenisz, a sam jesteś słabiutki i cieniutki.
Weź się w garść chłopaku gdzie się zapierałem. Na komucha nie doniosłem a na innych owszem.
Tu wyraźnie stwierdzasz że byś nie donisł a najpierw sam prowokujesz a potem donosisz.
W życiu bym nie doniósł nawet na prorosyjskie zero.
A co do:
riddick1773 to również chciałeś go podj🤬 bo podejżewałes o multikonto- już zapomniałeś klamczuszku.
podpis użytkownika

Tu wyraźnie stwierdzasz że byś nie donisł a najpierw sam prowokujesz a potem donosisz.
A co do:
riddick1773 to również chciałeś go podj🤬 bo podejżewałes o multikonto- już zapomniałeś klamczuszku.
A tak. Bo tych trzech brzmi tak samo. Z jednego klocka ciosani. Jak dla mnie podejrzenie o multikonto to coś innego niż donos o wysrywy. Jakby multikonto jest niezgodne z regulaminem. Czyli przestrzeganie regulaminu donoszeniem? Extra

A tak. Bo tych trzech brzmi tak samo. Z jednego klocka ciosani. Jak dla mnie podejrzenie o multikonto to coś innego niż donos o wysrywy. Jakby multikonto jest niezgodne z regulaminem. Czyli przestrzeganie regulaminu donoszeniem? Extra
nie pruj się do admina bo ci perma da chłopczyku, po drugie dyskusja z trakim banderowskim pomiotem nie ma sensu, bywaj frajerzyku szpagaciarzu
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemunie pruj się do admina bo ci perma da chłopczyku, po drugie dyskusja z trakim banderowskim pomiotem nie ma sensu, bywaj frajerzyku szpagaciarzu
Jap🤬le jakie teksty.

nie pruj się do admina bo ci perma da chłopczyku, po drugie dyskusja z trakim banderowskim pomiotem nie ma sensu, bywaj frajerzyku szpagaciarzu
Nerwy puszczają. Słabiutko. Dyskusja nie ma sensu a nadal dyskutujesz słaby hejterze pełny nienawiści. Wyzywasz mnie od banderowców, a wiesz że w przyszłości, niedalekiej przyszłości… Ukraińcy będą twoimi brygadzistami w fabryce, politykami, szefami sklepów gdzie kupujesz żywność, twoja córka będzie się z nimi spotykać. A Ty nie jesteś w stanie tego powstrzymać, nigdy nie byłeś, bo tylko prorosyjskim jadem plułeś. Taka bezsilność musi doprowadzać do szału, prawda?
[ Dodano 2024-09-01, 23:51 ]
Jap🤬le jakie teksty.
Niczego wiecej po riddicku1773 nie można się spodziewać. Proruski odklejony napinacz.