Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Wsio normalnu
futryn • 2024-08-29, 21:21
Apteczna utarczka międzygatunkowa. Przedstawicielka homo sovieticus robi dymy.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
riddick1773 2024-09-01, 17:08
baronturbina napisał/a:

Śmieszny jesteś. W sumie to nawet biedny na swój sposób.

Nie ma sensu gadka z tobą szpagaciarzu
Zgłoś
baronturbina 2024-09-01, 17:12
riddick1773 napisał/a:

Nie ma sensu gadka z tobą szpagaciarzu

Mimo to odpisujesz. Idź ruskim bagnety pucować płaskoziemco i foliarzu z Olkusza

[ Dodano 2024-09-01, 17:20 ]
Wogóle wiesz co oznacza szpagaciarz? Masz wspomnienia z kryminałem, świadek koronny Cipunia z Olkusza to ty? Bo jeśli chodzi o mnie to jesteś dla mnie zupełnie nikim i nawet jak bym donosił na ciebie to art 60 możesz sobie tylko powąchać na końcu kija.
Zgłoś
~Angel 2024-09-01, 17:39 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Zgłoś
baronturbina 2024-09-01, 17:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-09-01, 18:42
BatmanBB napisał/a:

Ukraińska padlina ha tfu 🤮

Jeśli nie ma dużego przebiegu, to bym brał.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
riddick1773 2024-09-01, 20:23
baronturbina napisał/a:

Wklej na riddicka nie doniosłem. Inne owszem
Jednak po chwili namysłu. Oj nie… Angel tylko nie to… błagam bo ktoś pomyśli że jestem donosicielem i mnie nie będzie lubił.

Ty konfidencie admin potwierdził ze sie na mnie rozwaliłeś chamie i 60tko, do spodu z takimi. Pozdro Angel
Zgłoś
~Angel 2024-09-01, 20:29 1
riddick1773 napisał/a:

Ty konfidencie admin potwierdził ze sie na mnie rozwaliłeś chamie i 60tko, do spodu z takimi. Pozdro Angel

Nie napisałem że doniósł na ciebie ale, że strzela z ucha bo się zapierał że tego nie robi.

podpis użytkownika

Zgłoś
riddick1773 2024-09-01, 20:32
Angel napisał/a:

Nie napisałem że doniósł na ciebie ale, że strzela z ucha bo się zapierał że tego nie robi.

Pewnie ze strzela z ucha, obrzydliwy typ siejący hejt na wszystkich. Obrzydzenir mnie bierze jak widzę jakie bzdury tu wypisuje. Przedszkolak z patologicznej rodziny
Zgłoś
baronturbina 2024-09-01, 20:44
Angel napisał/a:

Weź się w garść chłopaku gdzie się zapierałem. Na komucha nie doniosłem a na innych owszem.

riddick1773 napisał/a:

Pewnie ze strzela z ucha, obrzydliwy typ siejący hejt na wszystkich. Obrzydzenir mnie bierze jak widzę jakie bzdury tu wypisuje. Przedszkolak z patologicznej rodziny

Ale Ty jesteś odklejony. Nie za bardzo się mną podniecasz chłopczyku? Jeszcze pomyślę że ci zależy. Sieje hejt głównie na ograniczonych prorosyjskich naganiaczy. Ty ocenisz, a sam jesteś słabiutki i cieniutki.
Zgłoś
~Angel 2024-09-01, 21:55

podpis użytkownika

Zgłoś
baronturbina 2024-09-01, 21:58
Zgłoś
riddick1773 2024-09-01, 23:01
Zgłoś
MysteryMan 2024-09-01, 23:10 1
Zgłoś
baronturbina 2024-09-01, 23:49 1
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-02, 9:28
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem