Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmieszny jesteś. W sumie to nawet biedny na swój sposób.
Nie ma sensu gadka z tobą szpagaciarzu
Nie ma sensu gadka z tobą szpagaciarzu
Mimo to odpisujesz. Idź ruskim bagnety pucować płaskoziemco i foliarzu z Olkusza

[ Dodano 2024-09-01, 17:20 ]
Wogóle wiesz co oznacza szpagaciarz? Masz wspomnienia z kryminałem, świadek koronny Cipunia z Olkusza to ty? Bo jeśli chodzi o mnie to jesteś dla mnie zupełnie nikim i nawet jak bym donosił na ciebie to art 60 możesz sobie tylko powąchać na końcu kija.
podpis użytkownika

Ukraińska padlina ha tfu 🤮
Jeśli nie ma dużego przebiegu, to bym brał.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Wklej na riddicka nie doniosłem. Inne owszem
Jednak po chwili namysłu. Oj nie… Angel tylko nie to… błagam bo ktoś pomyśli że jestem donosicielem i mnie nie będzie lubił.
Ty konfidencie admin potwierdził ze sie na mnie rozwaliłeś chamie i 60tko, do spodu z takimi. Pozdro Angel
Ty konfidencie admin potwierdził ze sie na mnie rozwaliłeś chamie i 60tko, do spodu z takimi. Pozdro Angel
Nie napisałem że doniósł na ciebie ale, że strzela z ucha bo się zapierał że tego nie robi.
podpis użytkownika

Nie napisałem że doniósł na ciebie ale, że strzela z ucha bo się zapierał że tego nie robi.
Pewnie ze strzela z ucha, obrzydliwy typ siejący hejt na wszystkich. Obrzydzenir mnie bierze jak widzę jakie bzdury tu wypisuje. Przedszkolak z patologicznej rodziny
Weź się w garść chłopaku gdzie się zapierałem. Na komucha nie doniosłem a na innych owszem.
Pewnie ze strzela z ucha, obrzydliwy typ siejący hejt na wszystkich. Obrzydzenir mnie bierze jak widzę jakie bzdury tu wypisuje. Przedszkolak z patologicznej rodziny
Ale Ty jesteś odklejony. Nie za bardzo się mną podniecasz chłopczyku? Jeszcze pomyślę że ci zależy. Sieje hejt głównie na ograniczonych prorosyjskich naganiaczy. Ty ocenisz, a sam jesteś słabiutki i cieniutki.
podpis użytkownika

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie