📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:10
baronturbina napisał/a:
Śmieszny jesteś. W sumie to nawet biedny na swój sposób.
Nie ma sensu gadka z tobą szpagaciarzu
riddick1773 napisał/a:
Nie ma sensu gadka z tobą szpagaciarzu
Mimo to odpisujesz. Idź ruskim bagnety pucować płaskoziemco i foliarzu z Olkusza
[ Dodano 2024-09-01, 17:20 ]
Wogóle wiesz co oznacza szpagaciarz? Masz wspomnienia z kryminałem, świadek koronny Cipunia z Olkusza to ty? Bo jeśli chodzi o mnie to jesteś dla mnie zupełnie nikim i nawet jak bym donosił na ciebie to art 60 możesz sobie tylko powąchać na końcu kija.
BatmanBB napisał/a:
Ukraińska padlina ha tfu 🤮
Jeśli nie ma dużego przebiegu, to bym brał.
baronturbina napisał/a:
Wklej na riddicka nie doniosłem. Inne owszem
Jednak po chwili namysłu. Oj nie… Angel tylko nie to… błagam bo ktoś pomyśli że jestem donosicielem i mnie nie będzie lubił.
Ty konfidencie admin potwierdził ze sie na mnie rozwaliłeś chamie i 60tko, do spodu z takimi. Pozdro Angel
riddick1773 napisał/a:
Ty konfidencie admin potwierdził ze sie na mnie rozwaliłeś chamie i 60tko, do spodu z takimi. Pozdro Angel
Nie napisałem że doniósł na ciebie ale, że strzela z ucha bo się zapierał że tego nie robi.
Angel napisał/a:
Nie napisałem że doniósł na ciebie ale, że strzela z ucha bo się zapierał że tego nie robi.
Pewnie ze strzela z ucha, obrzydliwy typ siejący hejt na wszystkich. Obrzydzenir mnie bierze jak widzę jakie bzdury tu wypisuje. Przedszkolak z patologicznej rodziny
Angel napisał/a:
Weź się w garść chłopaku gdzie się zapierałem. Na komucha nie doniosłem a na innych owszem.
riddick1773 napisał/a:
Pewnie ze strzela z ucha, obrzydliwy typ siejący hejt na wszystkich. Obrzydzenir mnie bierze jak widzę jakie bzdury tu wypisuje. Przedszkolak z patologicznej rodziny
Ale Ty jesteś odklejony. Nie za bardzo się mną podniecasz chłopczyku? Jeszcze pomyślę że ci zależy. Sieje hejt głównie na ograniczonych prorosyjskich naganiaczy. Ty ocenisz, a sam jesteś słabiutki i cieniutki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie