📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09
🔥
Hobby
- teraz popularne

@up jakbym mojego ojca słyszał... i dziadka...
Nie jest sztuką tanio jeździć, sztuką mieć fajnie jeżdżące auto, dające chociaż odrobinę radości i umieć zarobić na paliwo do niego.
A w ogóle to sam piszesz - "również ekonomia i wygoda"... Jestem pewny, że Twoje auto nie jest wygodne
jego nie jest ekonomiczne, dlaczego o wygodzie nie wspominasz?
Równie dobrze mogę napisać:
Moje spala raptem 12-14 litrów, więc nie narzekam specjalnie. A jak widzę takiego ~TT4 zgarbionego w swoim śmiesznym, malutkim 1,4 w LPG, zwłaszcza próbującego wyprzedzić cokolwiek, to śmiech mnie pusty ogarnia...
Przecież to jest dość proste - żeby auto było wygodne musi być duże, żeby jechało musi palić i tyle. Albo samochód jeździ fajnie albo ekonomicznie.
Nie jest sztuką tanio jeździć, sztuką mieć fajnie jeżdżące auto, dające chociaż odrobinę radości i umieć zarobić na paliwo do niego.
A w ogóle to sam piszesz - "również ekonomia i wygoda"... Jestem pewny, że Twoje auto nie jest wygodne

Równie dobrze mogę napisać:
Moje spala raptem 12-14 litrów, więc nie narzekam specjalnie. A jak widzę takiego ~TT4 zgarbionego w swoim śmiesznym, malutkim 1,4 w LPG, zwłaszcza próbującego wyprzedzić cokolwiek, to śmiech mnie pusty ogarnia...
Przecież to jest dość proste - żeby auto było wygodne musi być duże, żeby jechało musi palić i tyle. Albo samochód jeździ fajnie albo ekonomicznie.
Nie no co Ty
Ponad dwa koła wyrzucił na to, więc trochę mi go szkoda, ale go ostrzegałem że Merc na start to jest ryzykowny wybór, no ale cóż... A to Stilo było mega. Oryginalny przebieg 102 tys. Nic się nie jebie, tylko czasem dyskoteka wlatuje, ale to normalka we fiacie. Generalnie jestem zadowolony i może fakt faktem wszystkie szlory nie są moje, ale po to mam gitarę i umiem śpiewać, żeby wyrwać

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie