Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
🔥 Hobby - teraz popularne
konto usunięte 2017-03-18, 22:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
WAFology 2017-03-19, 0:58 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TT4 2017-03-19, 4:56 5
Zgłoś
modyf 2017-03-19, 11:16 3
@up jakbym mojego ojca słyszał... i dziadka...
Nie jest sztuką tanio jeździć, sztuką mieć fajnie jeżdżące auto, dające chociaż odrobinę radości i umieć zarobić na paliwo do niego.

A w ogóle to sam piszesz - "również ekonomia i wygoda"... Jestem pewny, że Twoje auto nie jest wygodne jego nie jest ekonomiczne, dlaczego o wygodzie nie wspominasz?

Równie dobrze mogę napisać:
Moje spala raptem 12-14 litrów, więc nie narzekam specjalnie. A jak widzę takiego ~TT4 zgarbionego w swoim śmiesznym, malutkim 1,4 w LPG, zwłaszcza próbującego wyprzedzić cokolwiek, to śmiech mnie pusty ogarnia...

Przecież to jest dość proste - żeby auto było wygodne musi być duże, żeby jechało musi palić i tyle. Albo samochód jeździ fajnie albo ekonomicznie.
Zgłoś
ePeeL 2017-03-19, 11:50
Zgłoś
Belweder 2017-03-19, 12:29 1
Zgłoś
ePeeL 2017-03-19, 20:23
Zgłoś
Belweder 2017-03-19, 21:58
Zgłoś
ePeeL 2017-03-19, 23:48
Nie no co Ty Ponad dwa koła wyrzucił na to, więc trochę mi go szkoda, ale go ostrzegałem że Merc na start to jest ryzykowny wybór, no ale cóż... A to Stilo było mega. Oryginalny przebieg 102 tys. Nic się nie jebie, tylko czasem dyskoteka wlatuje, ale to normalka we fiacie. Generalnie jestem zadowolony i może fakt faktem wszystkie szlory nie są moje, ale po to mam gitarę i umiem śpiewać, żeby wyrwać
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem