👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:13
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubie ten kanal, a po za tym niekiedy szwagier " mowi jak jest!! "
@up
Zagraj lepiej kozaku
Oni nie są aktorami więc nie wymagaj nie wiadomo jakiego poziomu gry aktorskiej, sami zresztą o tym mówili..
Oczywiście za Szwagra piwo ;D
Zagraj lepiej kozaku

Oczywiście za Szwagra piwo ;D
Ja jebię, powinni do was strzelać jak do tych brudasów w Kairze za te wrzuty z tymi sztucznymi wsiurami

Dobra, dobra. Starczy tego gówna tutaj. Fajnie było, dwa odcinki - spoko, ale nie wrzucajcie tego tutaj proszę.
I ta denna muzyczka, bleah.
Tak wiem, lepiej hejtować niż samemu zrobić, ale taka moja rola w internetach.
I ta denna muzyczka, bleah.
Tak wiem, lepiej hejtować niż samemu zrobić, ale taka moja rola w internetach.
Też jestem poetą ale epopei nie piszę tylko raczej krótkie powieści o Chmielnickim

Ostatnio jak byłem u teścia, to on pisał i od razu czytaliśmy póki ciepłe

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie