K🤬a właśnie skojarzyłem, że nie pamiętam go z włosami
Dziwnie wygląda
A tak btw. to właśnie od Roberto Carlosa wzięło się pojęcie ofensywnego obrońcy i to właśnie jemu zawdzięczamy to, że boczni włączają się do akcji ofensywnych.

A tak btw. to właśnie od Roberto Carlosa wzięło się pojęcie ofensywnego obrońcy i to właśnie jemu zawdzięczamy to, że boczni włączają się do akcji ofensywnych.
podpis użytkownika
Znasz Starego Mordziatego, też ma melinę, tylko droższą...

SAFerguson napisał/a:
za to Ty k🤬a lubiałeś
hipokryto j🤬y
nie z przymiotnikiem napisałem oddzielnie, cóż za błąd... nie udaje jakiegoś wykształconego profesorka ale LUBIEĆ, k🤬a LUBIEĆ... proszę Cię.
Jak dla mnie najlepszy piłkarz wszech czasów. Dostarczał niesamowitej radości z gry, widać, że to była jego pasja. On się bawił piłką i robił na boisku niesamowity show.
człowiek legenda, za jego czasów aż się chciało oglądać mecze. Pamiętam jak reklamował czupa czupsy

Zawodnik legenda. Sam fakt że w PES już na początku zaimplementowano specjalnie dla niego animację rozbiegu do rzutów wolnych o czymś świadczy. Chyba najbardziej wartościowy lewy obrońca w historii.
Shady_7 napisał/a:
nie z przymiotnikiem napisałem oddzielnie, cóż za błąd... nie udaje jakiegoś wykształconego profesorka ale LUBIEĆ, k🤬a LUBIEĆ... proszę Cię.
To jak nie jesteś, to się nie dop🤬laj. Po drugie primo, to jest przysłówek, a nie przymiotnik

Wszystkie 15 bramek Neymara w sezonie 2013-14
[/code][/list][/center]

kibic sezonowy
podpis użytkownika
Roll that shit, like that shit, smoke it

Messi? Wybacz, ale takim zawodnikom jak Ronaldinho, R Carlos, Ronaldo, Kluivert, Deschamps itd itp to każdy jeden może buty czyścić. Zaczynając od Messiego i CR7, a na Lewandowskim kończąc. Każdy z nich nie miałby prawa zaistnieć w tamtym świecie futbolu. Jak jeden drugiemu przyj🤬, to ten drugi nie kładł się, tylko czekał przez resztę meczu kiedy będzie miał okazję oddać tak, żeby sędzia nie widział. To był futbol. Teraz to jest jakaś k🤬a kpina...
Lubiałem. Typowy seba, gracz counter-strike'a lokalnej kawiarenki, któremu śmierdzi z ust cheetosami, i nie zraża go kupa na podeszwie. Aa, byłbym zapomniał, wrzuca "filmiki" o gwiazdach futbolu, które lubiał.

U mnie za dzieciaka mówiło ze zabił piłkarza którego trafił piłką w łeb