Co wy k🤬a nie powiecie, w RZYCIU bym nie pomyślał że pisze się przez rz
Widzę, że polska inteligencja dostała internety.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

Ten komentator i tak będzie mi się kojarzył z KSW (Kup Sobie Walkę). Tutaj jakoś mi nie pasuje..
xts napisał/a:
świetnie, jedna taka akcja raz na rok. brawo.
Świetnie, nie oglądasz ekstraklasy, ale wiesz najlepiej. Może grają padake, ale ładnych akcji jest więcej.
Bramka w polskiej ekstraklasie...strzelec Semir Stilic... coś tu k🤬a nie pasuje...

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Jakoże mam tę przyjemność jeszcze kojarzyć 'Siedemnaście mgnień wiosny' i całe grube tomiszcza prl i postprlowskich wydawnictw z dowc🤬ami pozwolę sobie skomentować:
Co ten Stirlitz robi w ekstraklasie?
Nie będzie 'pozdro dla kumatych' bo to gif dla patologii
Co ten Stirlitz robi w ekstraklasie?

Nie będzie 'pozdro dla kumatych' bo to gif dla patologii

@specodhec341
Właśnie niestety u nas jest problem z kibicami. Bo sam śpiewałem ostatnio gwiazda biała znak pedała, ale jak widzę taką bramę, to potrafię powiedzieć, że mi się podobała, nawet, gdyby wj🤬 ją mojej druzynie. Nie wszyscy to rozróżniają i dla nich zawsze Lech to bedzie c🤬j, Cracowia k🤬a i tak dalej.
Właśnie niestety u nas jest problem z kibicami. Bo sam śpiewałem ostatnio gwiazda biała znak pedała, ale jak widzę taką bramę, to potrafię powiedzieć, że mi się podobała, nawet, gdyby wj🤬 ją mojej druzynie. Nie wszyscy to rozróżniają i dla nich zawsze Lech to bedzie c🤬j, Cracowia k🤬a i tak dalej.