nie zazdroszczę Ci neta, skoro dopiero zdałeś sobie sprawę z istnienia tego filmu

C🤬j z tym że przez wiele meczów bronił zajebiście i że w ogólnie jest bardzo dobrym bramkarzem. To można olać bo trzeba przecież zapamiętać najgorsze potknięcie, co nie? Co za c🤬jowa mentalność...
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih
BongMan, co ty możesz wiedzieć o mentalności człowieka po dodaniu jednego filmiku ? Pozdro.
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos
Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
podpis użytkownika
Musisz mi pomócbo czuję się jak Bóg
Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało

up@ W naszej reprezentacji to te najgorsze potknięcia są normą niestety, a wyrozumiałym to można być dla kogoś, kto czasami ma chwilę słabości, a nie jak w przypadku naszej drużyny dla kogoś kto jest notorycznym z🤬bem.
@upup
Nie chodziło mi o mentalność tego, który wrzucił filmik tylko o mentalność całego społeczeństwa, które dobrych czynów i sukcesów innej osoby nie zauważa, a jak ta zrobi coś źle, to od razu zostaje to zauważone i zapamiętane. Ta wpadka Kuszczaka jest idealnym przykładem. Podobnie Gołota. Najlepszy polski bokser wszech czasów, rozp🤬alał przeciwników jak chciał (zobaczcie sobie wyniki jego walk) i rozsławił Polskę na scenie światowego boksu. Raz przegrał z Tysonem i już wszyscy zaczęli p🤬lić że Gołota to c🤬a.
PS: A reprezentacja rzeczywiście jest c🤬jowa jak sam c🤬j ale bramkarze są temu najmniej winni.
Fazi
Pih
Nie chodziło mi o mentalność tego, który wrzucił filmik tylko o mentalność całego społeczeństwa, które dobrych czynów i sukcesów innej osoby nie zauważa, a jak ta zrobi coś źle, to od razu zostaje to zauważone i zapamiętane. Ta wpadka Kuszczaka jest idealnym przykładem. Podobnie Gołota. Najlepszy polski bokser wszech czasów, rozp🤬alał przeciwników jak chciał (zobaczcie sobie wyniki jego walk) i rozsławił Polskę na scenie światowego boksu. Raz przegrał z Tysonem i już wszyscy zaczęli p🤬lić że Gołota to c🤬a.
PS: A reprezentacja rzeczywiście jest c🤬jowa jak sam c🤬j ale bramkarze są temu najmniej winni.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih
Nie mówię, że Kuszczak to c🤬a. Chodzi o połączenie filmiku i kawału
bo czuję się jak Bóg
Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało

podpis użytkownika
Musisz mi pomócbo czuję się jak Bóg
Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
rezultat starcia: złamany nos, żuchwa i kości twarzoczaszki, wybite zęby i wstrząśnienie mózgu
rezultat meczu: nieważny, bo nie chciało mi się sprawdzać
podpis użytkownika
Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
i tylko 3 razy ta sama scena wklejona? dlaczego tak malo ja sie pytam?
teraz go upieką i go zjedzą
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
tzw "napaleniec" tacy sa najgorsi bo chca postawic kropke nad i a tak nie mozna! trzeba zachowac zimna krew! mysle ze kryska ronaldowna byla by lepsza gdyby grala zespolowo bo nie sztuka jest strzelac gole sztuka jest podawac w sytuacji gdzie nie koniecznie wiadomo ze sie strzeli!