📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie zazdroszczę Ci neta, skoro dopiero zdałeś sobie sprawę z istnienia tego filmu

BongMan, co ty możesz wiedzieć o mentalności człowieka po dodaniu jednego filmiku ? Pozdro.

up@ W naszej reprezentacji to te najgorsze potknięcia są normą niestety, a wyrozumiałym to można być dla kogoś, kto czasami ma chwilę słabości, a nie jak w przypadku naszej drużyny dla kogoś kto jest notorycznym z🤬bem.
rezultat starcia: złamany nos, żuchwa i kości twarzoczaszki, wybite zęby i wstrząśnienie mózgu
rezultat meczu: nieważny, bo nie chciało mi się sprawdzać

i tylko 3 razy ta sama scena wklejona? dlaczego tak malo ja sie pytam?
tzw "napaleniec" tacy sa najgorsi bo chca postawic kropke nad i a tak nie mozna! trzeba zachowac zimna krew! mysle ze kryska ronaldowna byla by lepsza gdyby grala zespolowo bo nie sztuka jest strzelac gole sztuka jest podawac w sytuacji gdzie nie koniecznie wiadomo ze sie strzeli!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie