sadol sadolem ale pokażcie mi na świecie drugiego takiego człowieka który potrafiłby chociaż na jeden dzień zjednoczyć kibiców
Futbolowy klimat. Jedni zhejtują innym się spodoba. Standard.
Wstawiłem, bo dawno nie było czegoś co postawiłoby Polskę, bądź Polaka, a tym bardziej polską reprezentację piłki nożnej w dobrym świetle.
Co do utworu to: Funky Polak- Polak potrafi
Wstawiłem, bo dawno nie było czegoś co postawiłoby Polskę, bądź Polaka, a tym bardziej polską reprezentację piłki nożnej w dobrym świetle.

Co do utworu to: Funky Polak- Polak potrafi
podpis użytkownika
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
A gdzie zdjęcie pod "peace"?
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Na co ludzie wstawiają takie rzeczy na sadistica? Tylko z🤬by dają piwo takim ludziom...
argoh napisał/a:
Na co ludzie wstawiają takie rzeczy na sadistica? Tylko z🤬by dają piwo takim ludziom...
Z🤬ba to urodziła Twoja matka. Jak jesteś fanem NBA czy Badmintona to wyp🤬alaj na inne forum.
podpis użytkownika
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Herta vs Bayern 0-6
rzut wolny
rzut wolny
podpis użytkownika
Kobiety są jak wino. Im starsze, tym dłużej powinny leżeć w piwnicy.
Wasyl jak zawsze mocny
zaatakował łokciem zawodnika St. Truiden Petera Delorge'a. Belg doznał wstrząśnienia mózgu, ma złamany nos, a boisko musiał opuścić na noszach.
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg

zaatakował łokciem zawodnika St. Truiden Petera Delorge'a. Belg doznał wstrząśnienia mózgu, ma złamany nos, a boisko musiał opuścić na noszach.
podpis użytkownika
Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg

@UP
Co nie znaczy że mają się nap🤬lać!
Idąc do gimnazjum jak dostaniesz wp🤬l to też stwierdzisz że musi boleć bo życie to nie bajka, nie pogłaszcze Cie po jajkach?
Co nie znaczy że mają się nap🤬lać!
Idąc do gimnazjum jak dostaniesz wp🤬l to też stwierdzisz że musi boleć bo życie to nie bajka, nie pogłaszcze Cie po jajkach?