oby w przyszłym sezonie przybył na Wyspy
zobaczymy jak sobie będzie radził

To będzie kolejna gwiazdeczka jak Ronaldo, jak trafi na wyspy to po każdym meczu będzie płakał.
podpis użytkownika
"Jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie"
Tylko że ta "Kryśka" osiągnie więcej w 1 dzień niż ty w całym swoim zaj🤬ym dechami życiu. A po drugie jak jest taki dobry to czemu nie zacznie grać w lepszych ligach, tylko gra z samymi parówami??

@bengorus
Zacznie, zacznie, tylko, że Santos (jego obecny klub) nie chce sie go pozbywać. Z resztą on sam, też nie zamierza nigdzie odchodzić.
"A ja nie uważam, że transfer do Europy jest mi potrzebny. W piłce chodzi przede wszystkim o doświadczenie, a tego nabywa się z biegiem czasu. Zobaczcie, jak rozwinąłem się przez ostatnie trzy lata. I mogę nadal się rozwijać, grając w Santosie, ciężko trenując i starać się prowadzić klub do zwycięstw" - Neymar w wywiadzie dla Globo Esporte
Zacznie, zacznie, tylko, że Santos (jego obecny klub) nie chce sie go pozbywać. Z resztą on sam, też nie zamierza nigdzie odchodzić.
"A ja nie uważam, że transfer do Europy jest mi potrzebny. W piłce chodzi przede wszystkim o doświadczenie, a tego nabywa się z biegiem czasu. Zobaczcie, jak rozwinąłem się przez ostatnie trzy lata. I mogę nadal się rozwijać, grając w Santosie, ciężko trenując i starać się prowadzić klub do zwycięstw" - Neymar w wywiadzie dla Globo Esporte

Mógłby grać w Polsce. Przynajmniej byśmy może coś osiągnęli...
Już pewnie nie żyje, bo to rosja przecież...
podpis użytkownika
Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
do kompletu sadistic.pl/wspaniale-akcje-w-pilce-noznej-pilka-nozna-zbiorczy-vt6322...
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?