I m. in. dlatego rzadko kiedy oglądam football.
Podobno był to kiedyś piękny, brutalny sport w którym liczyło się wytrenowanie, kondycja i szybkość... a dziś? Banda pedałków i pozorantów lata po murawie czekając na jakikolwiek kontakt z przeciwnikiem aby móc się efektownie rozj🤬 i udawać kontuzję. Tak to widzę.
Podobno był to kiedyś piękny, brutalny sport w którym liczyło się wytrenowanie, kondycja i szybkość... a dziś? Banda pedałków i pozorantów lata po murawie czekając na jakikolwiek kontakt z przeciwnikiem aby móc się efektownie rozj🤬 i udawać kontuzję. Tak to widzę.
Pan kapitan napisał/a:
... a dziś? Banda pedałków i pozorantów lata po murawie...
Pieniądz rządzi sportem

Zbigniew Lach napisał/a:
Ja jestem facet racjonalny. Bez biznesu piłka nie ma prawa być

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Pan kapitan napisał/a:
I m. in. dlatego rzadko kiedy oglądam football.
Ale na filmie jest właśnie ten stary football...
Polecam filmy z Vinniem Jonesem, albo Royem Keanem.
Dziś w piłce sędziowie na nic nie pozwalają i piłkarze sami wymuszają faule. Chociaż nie wszędzie tak jest, polecam Premiership. Mecze zajebiste, szybkie, cały czas coś się dzieje, a do tego zwykle potrzeba ostrego faulu, żeby sędzie zareagował
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Według mnie Soldado celowo wjechał z buta na twarz Falcao. Idiota.

Nawet jakby ten but wylądował dwa metry od jego twarzy, to i tak by symulował, więc na jeden c🤬j wychodzi
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih
sadistic.pl/wspaniale-akcje-w-pilce-noznej-pilka-nozna-zbiorczy-vt63227.htm
podpis użytkownika
Emerytowany saren
Ibrahimovic trenował Taekwondo. Pewnie nie mógł się powstrzymać przed wyj🤬iem mu kapcia
Fazi
Pih

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih