szogun666 napisał/a:
Jeśli chce zobaczyć jakaś bramkę włączam stronę o sporcie ale jeżeli zapragnę obejrzeć babę z k🤬sem to odpalam sadola więc wyp🤬alać z tym gównem !
Ja zaś cenię sobie bardzo sadistica za różnorodne tematy, bo jeżeli jesteś ograniczony i kręcą cię tylko filmiki z kotami lub paniami z przyrodzeniem, to użyj do tego wyszukiwarki. Podejrzewam jednak, że twoja mysz jest pozbawiona scrolla, w takim wypadku jestem w stanie zrozumieć twoją flustrację
Podniecacie się jedną akcją, tu macie ich kilka na minutę ;p
podpis użytkownika
Life is brutal, and full of zasadzkas
sashi_82 napisał/a:
flustrację
Flu co ?
podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Hraehueaheua to oburzenie jest chyba najzabawniejsze?
Scrollujcie dalej patafiany j🤬e jak sie nie podoba
Scrollujcie dalej patafiany j🤬e jak sie nie podoba
Mimo, iż jestem wielkim fanem by nie powiedzieć fanatykiem Realu Madryt to ta c🤬a mnie irytuje. Ta piłka po prostu mu zeszła i trafił tyle. On do pustej bramki nie potrafi strzelić a co mówić takie coś ?! On potrzebuje tysiąca strzałów, żeby chociaż 1 bramkę strzelić i strzelił.
Tyle w temacie tej p🤬y
Tyle w temacie tej p🤬y

C🤬j mnie obchodzi 22-óch idiotów biegających za piłką. To jest sadistic a nie dziennik sportowy.
Jaranie się Real Madrid to pedalstwo. A Cristiano Ronaldo to ciota i c🤬j.
Cytat:
"Wiem, że to nie serwis aby wrzucać tego typu filmy... no ale trzeba zrobić wyjątek! "
Dajcie juz spokoj z takimi tekstami...
zasmiecacie tylko sadistica
Jak ktos chce sobie obejrzec bramki to wejdzie na sport.pl czy kit wie gdzie i sobie obejrzy...
powinni takie filmiki nawet z poczekalni usuwac
Borussia Dortmund vs Málaga CF wszystkie bramki. Niech żałuje ten który nie oglądał do końca.
Niesamowita końcówka, która przejdzie do historii - dla takiego widowiska warto oglądać piłke nożną...