👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
boolie8830 napisał/a:
motocykl powinien jechać tak jak każdy pojazd, a nie środkiem drogi, jeszcze mają buraki pretensje, że im się nie zjeżdża, albo na nich nie uważa
![]()
coś na ból dupy potrzebne
Kobietom powinni pokazywać penisy. Ciekawe jaka byłaby skuteczność akcji.

Też tego nie rozumiem. To, że nie dam się wyprzedzić motocykliście czy nawet rowerzyście nie sprawi, że sam pojadę szybciej. A niech wyprzedzają skoro się mieszczą. A jak już ból dupy żyć nie daje, sami kupcie sobie po motocyklu. Albo chociaż rower.

Spoko akcja, jednakże ustępowanie motocyklistom miejsca to powininno być coś naturalnego, mimo, że nie mam takiego obowiązku. Sam wybrałem samochód to liczę się z korkami i innymi okolicznościami na drodze. Ktoś wybiera motor, bo właśnie np nie lubi stać w korkach. Dla mnie to jest tylko przekręcenie kierownicy i dodanie gazu. Nikomu by nie obijali lusterek, gdyby po prostu nie byli matołami i co jakiś czas stojąc w korku czy czekając na światłach, spojrzeli w te swoje lusterka.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie