👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie rzeczy to byla normalka, w terazniejszych czasach kazda oznaka kreatywnosci skutecznie blokuja przepisy BHP.

Oglądam sobie filmik, spoko sprawa. Myślałem że się z🤬bie a tu nic. Filmik i tak dobry, nie widziałem jeszcze czegoś takiego. Czytam najlepszy komentarz. Zerknąłem na autora i się zastanowiłem. Najlepszy komentarz od Byta.

Widze, ze spore podniecenie wspolpraca wozkarzy - ktorej tak naorawde nie ma.
Otoz mnieszy wozek laduje paczke na naczepe, czyli nic specjalnego.
Podezdza wiekszy i dzwiga mniejszy wozek. Ladnie to wyglada, bo wydaje sie, ze koles z malego wozka w idealnym tempie opuszcza widly.
Otoz nie ma w tym momencie zadnej wpolpracy, poniewaz w momencie podnoszenia malego widlaka, operator po prostu opuszcza widly na max. Hydraulika tylko podnosi widly, a tutaj mamy do czynienia tylko z ich opuszczaniem pod wlasnym ciezarem.
W skrocie, srednio ogarniety wozkowy po paru godzinach by zrobil to samo, czyli na max opuszczal widly w czasie podnoszenia jego wozka.
Nie widze tez zadnej zasadnosci takiego zaladunku
Otoz mnieszy wozek laduje paczke na naczepe, czyli nic specjalnego.
Podezdza wiekszy i dzwiga mniejszy wozek. Ladnie to wyglada, bo wydaje sie, ze koles z malego wozka w idealnym tempie opuszcza widly.
Otoz nie ma w tym momencie zadnej wpolpracy, poniewaz w momencie podnoszenia malego widlaka, operator po prostu opuszcza widly na max. Hydraulika tylko podnosi widly, a tutaj mamy do czynienia tylko z ich opuszczaniem pod wlasnym ciezarem.
W skrocie, srednio ogarniety wozkowy po paru godzinach by zrobil to samo, czyli na max opuszczal widly w czasie podnoszenia jego wozka.
Nie widze tez zadnej zasadnosci takiego zaladunku
misio może to była 40` i nie chciało im się bawić ;P Ja bym paleciakiem wstawił ;P dwie belki pod skrzynie i przepychasz, potem na widły paleciak żeby sie nie namęczyć wkładając go do pudła i cheja na wprost i ściągasz paleciak wózkiem i następna skrzynia.Zresztą ja nie wiem jakim trzeba być debilem żeby tak ryzykować i być podnoszonym z wózkiem...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie