👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jbone napisał/a:
to gdzie to pracujesz bo nie dosłyszałem?
I tu sie różnimy. Dla mnie 4 tysiace to wegetacja i myślę o rozwijaniu firmy, Ty zapewne nie dowierzasz że mozna tyle zarabiać. Ale odpowiem Ci że na etacie, państwowej posadzie. I robie wszystko by nie wegetować a nie żalić się w internecie.
ademicus napisał/a:
I tu sie różnimy. Dla mnie 4 tysiace to wegetacja i myślę o rozwijaniu firmy, Ty zapewne nie dowierzasz że mozna tyle zarabiać. Ale odpowiem Ci że na etacie, państwowej posadzie. I robie wszystko by nie wegetować a nie żalić się w internecie.
Tylko weź w tych obliczeniach pod uwagę podwyżkę najniższej krajowej do 4000, żeby miał kto w tej firmie pracować na najprostszych stanowiskach, + kolejną podwyżkę dla tych na wyższym stanowisku, żeby nie zaczęli z obecnej średniej krajowej robić za najniższą. Ciekawe jak wtedy będzie wyglądała opłacalność niektórych biznesów. I pamiętaj jak to mówi pewna mądra osoba, prowadzenie biznesu to nie obowiązek.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie