No i co mu się odj🤬o? Jest tu jakiś ekspert ?
jest faza snu, że jak gw🤬townie cię wybudzą i się podniesiesz od razu to błędnik szaleje lepiej niż na kacu
nie ma siły żeby się utrzymać na nogach
jest faza snu, że jak gw🤬townie cię wybudzą i się podniesiesz od razu to błędnik szaleje lepiej niż na kacu
Lepiej kogoś wkręcić żeby dał kluczyki od czołgu )
Lepiej kogoś wkręcić żeby dał kluczyki od czołgu )
Nie da, bo u nich już czołgów nie ma

To tam musi być epidemia k🤬a wybudzania w tej fazie XD
idz do lekarza bo jesteś ten nie teges !! nikt normalny tak nie ma xD
czy to ruski czy ukrainiec to jedno i to samo
czyly czy ty jebniety czy bez diagnozy to i tak p🤬da i kanarkiem nie budiesz
Ja się zastanawiam skąd maja oryginalna pepsi skoro mają sankcje i wszystkie firmy wyj🤬y z tego zawszonego kraju ?
to bardziej pusta butelka na pamiątkę. tam teraz mają jak u nas w latach 80-90tych, kiedy na szafach ustawiano puszki, butelki i inne śmieci

nie to samo ,tylko jeden c🤬j.
Ja się zastanawiam skąd maja oryginalna pepsi skoro mają sankcje i wszystkie firmy wyj***ły z tego zawszonego kraju ?
używają rosji jako pretekst do j🤬ia cie w kakao, a ty dalej jak ten ostatni idiota p🤬lisz o zawszonych krajach ? Może upadlina nie jest zawszona ?
Dokładnie tak jest, piwo ode mnie i j🤬 debili co się spuszczają nad pomocą dla ukrów. Makaron z psim żarciem zmiksowany jako spageti to jedyna pomoc na którą mogą u mnie liczyć i to pod kilkoma warunkami. J🤬 ruskich i ukrów, piwo dla Putina że mamy materiały na stronę. Miejmy nadzieję że jeszcze sobie popatrzymy jak się mordują na wzajem. Czekam na nagrania mordów i gw🤬tów z ukrainy. A na koniec jeszcze raz wszystkim ukrolubnym albo rusolubnym frajerom c🤬j w pysk.
Zobaczyłbyś polaczkow na emigracji to by ci porównań nie starczyło

I jak Polak jak Ty w takim razie, jedna półka

I jak Polak jak Ty w takim razie, jedna półka Zwierz jakich mało
pracowałem na ukrainie rok czasu to mogę coś na temat powiedzieć
Zobaczyłbyś polaczkow na emigracji to by ci porównań nie starczyło
człowieku ja pracowałem w holandii w irlandii w norwegii dlugo by wymieniać
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Ja się zastanawiam skąd maja oryginalna pepsi skoro mają sankcje i wszystkie firmy wyj🤬y z tego zawszonego kraju ?
od pepsi to się głowie piepsi
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
polaka zapomniales dopisac