Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 1:41
Adrian704 2012-01-28, 14:37
gdybym nie obejrzał Blair Witch Project to może i by mnie tu coś zaskoczyło ;P
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-28, 14:37 1
Kula też z wami pojechał ?
Zgłoś
mikEWrona 2012-01-28, 14:45
Oczywiscie ze to panowie id Kociołka ten sam ogrodeczek na poczatku
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-28, 14:49 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-28, 15:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zielonyhero 2012-01-28, 15:33
polskie blair witch krótkometrażowe
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-28, 15:37 5
Zgłoś
se7en 2012-01-28, 15:46
Fake:
po 1. Latarka w domu ładnie postawiona pionowo o ścianę, wątpie aby widmo czy co to jest sobie ładnie ją tam postawiło.
po 2. Gościu jak upadł na końcu jeszcze oddychał udając martwego (nie mrugał itp.)
po 3. Jest to żywcem z filmu Blair Witch tylko że Polakom się nudziło (taka sama fabuła, może inne szczegóły ale to samo, las, odgłosy, samochód, dom w lesie, coś/ktoś w domu, ucieczka, jeden zostaje i kamera na jego ryj ustawiona)
po 4. Tamta ledwo co go podnosiła jak leżał ale pozabijać to wszystkich mogła.
Dziękuję, dobranoc.
Oczywiście doceniam ich chęci i nawet im się to udało.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-28, 15:48 2
se7en napisał/a:

Fake:
po 1. Latarka w domu ładnie postawiona pionowo o ścianę, wątpie aby widmo czy co to jest sobie ładnie ją tam postawiło.
po 2. Gościu jak upadł na końcu jeszcze oddychał udając martwego (nie mrugał itp.)
po 3. Jest to żywcem z filmu Blair Witch tylko że Polakom się nudziło (taka sama fabuła, może inne szczegóły ale to samo, las, odgłosy, samochód, dom w lesie, coś/ktoś w domu, ucieczka, jeden zostaje i kamera na jego ryj ustawiona)
po 4. Tamta ledwo co go podnosiła jak leżał ale pozabijać to wszystkich mogła.
Dziękuję, dobranoc.
Oczywiście doceniam ich chęci i nawet im się to udało.

Brawo Sherloku. Dobrze, że mnie uświadomiłeś, bo ja byłem przekonany, że to prawdziwy upiór grasujący w lesie przy trasie do Zakopanego.
Zgłoś
Fedek 2012-01-28, 15:59
Skoro tak moderatorzy jesteście anty wszystko co związane a acta to czemu mi cały czas na tej stronie wyświetla się jakiś denny pasek na górze przypięty "przyłacz się do protestu przeciwko Acta". Ale hipokryzji to sie oduczcie
Zgłoś
se7en 2012-01-28, 16:00
sergeantlipton napisał/a:

Brawo Sherloku. Dobrze, że mnie uświadomiłeś, bo ja byłem przekonany, że to prawdziwy upiór grasujący w lesie przy trasie do Zakopanego.

Nie ma za co

Zgłoś
mateelv 2012-01-28, 16:17 1
dno dna.
Zgłoś
witekmn 2012-01-28, 16:22
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-28, 16:26
fejk robiony w motywie RECa
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-28, 16:53
Mi sie podoba. Brawa dla autorow za checi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem