Katolik:
Nie wolno się masturbować, bóg istnieje, a ziemia jest płaska. J🤬 ateuszy. Te wszystkie gwiazdy, planety i galaktyki to wyświetla pambuk na specjalnym sferycznym monitorze, żeby sprawdzić naszą wiarę.
Nie wolno się masturbować, bóg istnieje, a ziemia jest płaska. J🤬 ateuszy. Te wszystkie gwiazdy, planety i galaktyki to wyświetla pambuk na specjalnym sferycznym monitorze, żeby sprawdzić naszą wiarę.

plecionkarz, to co pokazujesz to chyba porównanie wielkości, a tutaj jest ilościowo raczej, ale mogę się mylic bo mi sie spac chcę, aaaaa właśnie ziewnąłem

To k🤬a niema sensu coraz bardziej mi to wygląda jak prawda zawarta w " Matrixie"
Skoro ktoś to wszytsko stworzył , to kto stworzył stworzyciela jego k🤬aaa nie wytłumaczalne ......
Skoro ktoś to wszytsko stworzył , to kto stworzył stworzyciela jego k🤬aaa nie wytłumaczalne ......

up
mamy za krótkie mózgi na to, i tak mam przej🤬e życie bo za dużo myślę i jeszcze takie dylematy przy obiedzie, idż pan w c🤬j
mamy za krótkie mózgi na to, i tak mam przej🤬e życie bo za dużo myślę i jeszcze takie dylematy przy obiedzie, idż pan w c🤬j
Załóżmy że wszechświat się nie kończy. Ładna schiza co nie? Mi osobiście mózg przestaje pracować gdy zaczynam o tym rozkminiać.

No nieumiem pomysleć o tym że to niema końca jakim k🤬a cudem nie ogarniam już 2 godziny o tym myśle :0

Genialne to jest:D w końcu coś fajnego się pojawiło
Podobnie jak kolega DuckDodgers, też oplułem, ale nie monitor, tylko spodnie, bo zwykle mam nadprodukcję śliny. Tyle tej śliny, że nie doleciałaby do monitora. Grawitacja robi swoje.

joker195 napisał/a:
No nieumiem pomysleć o tym że to niema końca jakim k🤬a cudem nie ogarniam już 2 godziny o tym myśle :0
Koniec jest, tylko ze względu na prędkość rozszerzania się wszechświata nigdy nie będziemy w stanie dotrzeć na ten teoretyczny koniec.

@sesef
Nawet gdyby się udało dotrzeć do jego końca i przeskoczyć, to sami byśmy go rozszerzyli, bo przecież też jesteśmy wszechświatem
T@:
Ignorancją jest obrazowanie, że wszechświat ma kształt walca
Nawet gdyby się udało dotrzeć do jego końca i przeskoczyć, to sami byśmy go rozszerzyli, bo przecież też jesteśmy wszechświatem

T@:
Ignorancją jest obrazowanie, że wszechświat ma kształt walca

Błąd. Wszystko, co można sobie wyobrazić, jest w Twojej głowie.