👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

plecionkarz, to co pokazujesz to chyba porównanie wielkości, a tutaj jest ilościowo raczej, ale mogę się mylic bo mi sie spac chcę, aaaaa właśnie ziewnąłem

Załóżmy że wszechświat się nie kończy. Ładna schiza co nie? Mi osobiście mózg przestaje pracować gdy zaczynam o tym rozkminiać.

Genialne to jest:D w końcu coś fajnego się pojawiło
Podobnie jak kolega DuckDodgers, też oplułem, ale nie monitor, tylko spodnie, bo zwykle mam nadprodukcję śliny. Tyle tej śliny, że nie doleciałaby do monitora. Grawitacja robi swoje.

@sesef
Nawet gdyby się udało dotrzeć do jego końca i przeskoczyć, to sami byśmy go rozszerzyli, bo przecież też jesteśmy wszechświatem
T@:
Ignorancją jest obrazowanie, że wszechświat ma kształt walca
Nawet gdyby się udało dotrzeć do jego końca i przeskoczyć, to sami byśmy go rozszerzyli, bo przecież też jesteśmy wszechświatem

T@:
Ignorancją jest obrazowanie, że wszechświat ma kształt walca

Błąd. Wszystko, co można sobie wyobrazić, jest w Twojej głowie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie