Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
STONED 2024-12-19, 6:36
Koniec Internetu LiveLeak widzę zaraz ktoś wstawi Ogrish
Zgłoś
mandaryniak 2024-12-19, 6:47
kubaska5 napisał/a:

Napełniony helem i p🤬lło hihihihihihhahahahaha

przecież hel jest niepalny
Zgłoś
mandaryniak 2024-12-19, 6:47
kubaska5 napisał/a:

Napełniony helem i p🤬lło hihihihihihhahahahaha

przecież hel jest niepalny
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-19, 9:04
Pawehan napisał/a:

Nie ma bo pianka jak pianka , nie ma nic lepszego, ale powinno się dążyć do jak najlepszego dopasowania okien do ściany by szczeliny były jak najmniejsze. Firma gdy ściąga pomiary , to zawsze lubi sobie dać większe luzy na wypadek błędów pomiaru bo wiadomo różnie jest a oni chcą zamontować w jeden dzień wszystko. Ale h🤬j już z tym . Druga sprawa i ważniejsza jeszcze to właściwe obrobienie szpalet wokół okien , do puki miałem nie obrobione to było nie tak zimniej, ale głośniej, wszystkie odgłosy z drogi ,samochody było słychać tymi szczelinami , bo szyby 2 komorowe bardzo dobrze tłumią hałas ( kiedyś to był problem przy jednokomorowych i szukano innych rozwiązań jak szkło laminowane że specjalnym polimerem . Ja zajmuję się szybami od 25 lat i dużo robi się ich za granicę i takich wymagań jak u nas to nie ma nigdzie . Szyby 2, 3 komorowe to typowo Polski wynalazek , za granicę idą tylko 1 komorowe. My Polacy mamy p🤬lca na tym punkcie . Tam bardziej liczy się bezpieczeństwo czyli szkło hartowane w zespoleniach np UK.

Dzięki. Będę coś budować w UK, a tam standardy odnośnie izolacji w ogóle są niskie. Dlatego myślę o sprowadzeniu materiałów z Polski, teraz dodam do listy okna. Problem to VAT, bo po Brexicie mogą mi go naliczyć po raz drugi. Na razie szukam sposobu jak to rozwiązać.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem