Co tu dużo pisać Cezik po raz kolejny ukazuje swój geniusz, coverując lipny utwór daje mu drugie życie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja bym bardziej obstawial lounge nizeli jazz...
konto usunięte
2012-11-29, 0:55
To nie jazz tylko R&B.
konto usunięte
2012-11-29, 1:05
1:38 tak, tak, "w sercu schowa na dnie". Jak dla mnie to trochę inaczej wygląda...
sorry chlopaki ale to nie jest Jazz..... to jest hmmmm. c🤬j wie co ? moze byc ? posluchajcie jazzu a pozniej skonfrontujcie z tym czyms. to ze slychac saksa to nie znaczy ze zaraz Jazz.
Hmm... obok jazzu to to nie stało. Nie zmienia to jednak faktu, że utwór w oryginale miażdży! Ta głęboka liryka... O! O! O! O!
Ja tylko czekam na wersję Hard Rockową, jak na przykład Shook Me All Night Long
P.S.
Cytat:
Weekend rządzi!
To Baa... w każdej mniejszej remizie i w każdej przerdzewiałej becie
nie nazywajmy gówna czekoladą tak samo jak tego jazzem
A ja tam p🤬le lubię tą piosenkę. A wam j🤬e Polaczki już zaczęło przeszkadzać że się tak popularna zrobiła czy ki c🤬j ? Cezik ma parę fajnych filmików ale moim zdaniem ten nie należy do nich.
konto usunięte
2012-11-29, 9:09
Jak ktoś lubi covery powinien znać Richarda Chees`a
Rape me
Welcome to the jungle
konto usunięte
2012-11-29, 11:21
Kolejny cover. Starsi sadole pamiętają?
To nie stało nawet koło jazzu.
Powiem wam,c🤬j wiecie o coverach.
Prawda jest taka ze jedyny fajny kawałek tego Cezika to ten w którym spiewał od tyłu.
Kazdy nastepny to dno - ten tym bardziej.
A Ci co hejtują oryginał... cóż... patrzac po popularności kawałka coś w nim musi jednak być czy ktos lubi discopolo czy nie
czy tylko mnie ten cezik wk🤬ia juz z samego wyglądu i mimiki?