👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A co wy byscie zrobili jakby sredniego wygladu laska chciala wam obciagnac, i ejszcze zapacic 5 tysi? Juz widzejak odmawiacie ;D

Taaa... w stadzie wszyscy tacy święci, a gdybyście szli bez znajomych, i taki gościu złożyłby wam taką samą ofertę co tej lasce, wielu na myśl o 3-miesięcznej pensji w godzinę, nawet nie myślałaby o ,,honorze, obrzydliwościach i niskości czynu" tylko przyjęliby propozycje z pocałowaniem ręki a raczej ch*ja. Co niektórzy to nawet za jeden banknot by pociągnęli... Wystarczy przejrzeć ogłoszenia w necie... I wyłania się obraz społeczności która dla pieniędzy zrobi wszystko. Każdego można wykorzystać, jednych za pieniądze, drugich szantażem, trzecich za drinka z GHB... Kto twierdzi inaczej,jest hipokrytą niczym katolicy którzy twierdzą że czczenie obrazów jest zgodne z ich świętą księgą i wolą ich boga....

MaczoJuh napisał/a:
A co wy byscie zrobili jakby sredniego wygladu laska chciala wam obciagnac, i ejszcze zapacic 5 tysi? Juz widzejak odmawiacie ;D
Pozwoliłbym obciągnąć i powiedziałbym, żeby sobie za te 5 tysi kupiła coś ładnego i przyprowadziła koleżankę. Tak bym zrobił.
Napisałeś nie"paszczur", a "średniego wyglądu". Takie są najlepsze, bo po ludzku prawdziwe. A jestem już w wieku, gdzie takie rzeczy mnie kręcą... oprócz dorodnej, porządnej, zgrabnej dupy, bo cycki są dla dzieci.

Zajebisty prank
Swoją drogą jakby mi jakaś dupencja proponowała 2k$ za szybkie stukanko to pewno długo bym się nie namyślał

Swoją drogą jakby mi jakaś dupencja proponowała 2k$ za szybkie stukanko to pewno długo bym się nie namyślał

Przy oglądaniu wszystkich tych PublicAgent czy FakeTaxi zastanawiałem się czy jest to realne i wychodzi że pewna możliwość jest. Moim zdania każda laska ma cennę może nie tak bezpośrednio ale za kino też trzeba płacić, kwiaty, obiady i drinki i inne pierdoły. A każdy facet na samym początku myśli tylko o wyr🤬aniu laski

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie