Nagranie z WTC 9.11.
Zauważcie drodzy Państwo, że przed uderzeniem samolotu wyraźnie widać poruszenie, zakołysanie się kamery co byłoby zgodne z teorią że przed uderzeniem samolotów były eksplozje w piwnicy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak dla mnie to ten cały zamach to jeden wielki spisek
A wiecie co ja myślę? Srał ich pies, czy spisek czy nie. Ich granice, ich broszka. Szkoda tylko naszych chłopców, co pojechali na nieswoją wojenkę i już nie wrócili.
A reszta, to mi to lata... Nie, świat się nie kręci wokół Hameryki.
konto usunięte
2012-03-15, 22:53
zeitgeista polecam
wytłumaczy to i owo
konto usunięte
2012-03-15, 22:54
Kambodża napisał/a:
to i owo
Hehe, pamiętam dobrze czasy tego programu. Jeszcze te wydania początkowe jak samemu trzeba było przecinać.
konto usunięte
2012-03-15, 23:23
Security cam, szkoda że jakość high definition, i dziwne że kaseta z kamerki nagle odnalazła się po 10 latach, samolociki zniszczyły jebitne wieże, ale kaseta została, fake
konto usunięte
2012-03-16, 8:08
nie rozumiem co za ignorancja. z jednej strony wszystko wskazuje na wybuch ale dlaczego amerykańskie władze nie mówia o jakimś mohamedzie który podłożył te bomby... wystrczyłaby taka wersja i koniec ze spiskiem... czyli jednak Bóg istnieje albo amerykańskie władze są głupsze ode mnie
konto usunięte
2012-03-16, 17:26
Na filmiku jest Airbus A340 (posiada 4 silniki)... a w wieże WTC uderzyły dwa Boeingi 767 (Boeing 767 posiada dwa silniki)... Czyli, nie podniecajcie się tak, bo to fejk
konto usunięte
2012-03-17, 16:08
Xenomorph08 napisał/a:
Nagranie z WTC 9.11.
Zauważcie drodzy Państwo, że przed uderzeniem samolotu wyraźnie widać poruszenie, zakołysanie się kamery co byłoby zgodne z teorią że przed uderzeniem samolotów były eksplozje w piwnicy.
Ty chyba nigdy Wideło w domu nie miałeś. VHS tak po prostu ma.