👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Miałem praktyki, i też tak musiałem trybować mięsko. Były takie dni że przez 8h. Może i jest to ciężka praca ale nie najcięższa

dlaczego od razu hejtowac? praca jak kazda inna, tyle ze na akord ... ale czas masz chyba niezly

Cytat:
nie mówię,że takjest wszędzie,ale pewnie tak sobie ludzie wyobrażają...Pokazać mieszczuchom co to znaczy praca? A co Ty sobie wyobrażasz, że jak ktoś żyje w wielkim mieście to nie zapie**ala, tylko siedzi w biurowcu, podrywa sekretarki i pije kawusię? Stary, ogarnij się!
zodiacr napisał/a:
nie na akord, a na godzinę tyle,że zapierd8lam bo lubiędlaczego od razu hejtowac? praca jak kazda inna, tyle ze na akord ... ale czas masz chyba niezly
![]()
a co mi tam długo gadać..... dajcie własne materiały o swojej pracy i oceńmy
Nie chciało się nosić teczki to trzeba nosić ciężkie woreczki
najlepsze powiedzenie dla ludzi narzekających na swoją prace
pzdr!

"...a kto powiedział, że jasie podniecam, chciałem tylko pokazać "mieszczuchom" co to znaczy praca...."
no tak bo w mieście się nie pracuje...
no tak bo w mieście się nie pracuje...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie