👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Do autora tematu: Oprócz krojenia, to kręcisz kichy ?
@Carol, chcesz się r🤬ać ?
Carol napisał/a:
Jak bym cię dorwała to zrobiła bym ci to samo co ty temu mięsu!
@Carol, chcesz się r🤬ać ?

Ale na co tam narzekać. Po filmie wnioskuję, że pracujesz sobie w ciszy, nie dźwigasz dużych ciężarów, nie wysilasz się psychicznie. Stoisz i kroisz se mięsko, idealna praca dla sadola, albo psychopaty ;D

xAftermath napisał/a:
Ty obrończyni zwierząt, żrąc zieleninkę podpierdzielasz im żarcie.
Nie umiemy czytać ze zrozumieniem?
sergeantlipton napisał/a:
Wiesz co, może dorwij się do garów w kuchni?![]()
Mogłabym iść, ale w dzisiejszych czasach kobiety muszą nadrabiać za takich jak ty - niby facetów, a w rzeczywistości p🤬d.

generalnie genialnie ci to wychodzi, widziałem już nie jednego szpeca od masarki ale większość to cieniasy

BrkBorek napisał/a:
znaleśc
Oj oj, przesiąknąłeś wsią?

*znaleźć

blahahahaha nieno nawet mod się przyp... a może alt mu się zawiesza bo mu kawałek kotlecika wpadło? Oo
każda praca nie jest zła aby tylko dobrze płacili
aham ktoś chce prace za biurkiem ? chętnie zamienię na fizyczną
(nie w mieście
)
każda praca nie jest zła aby tylko dobrze płacili

aham ktoś chce prace za biurkiem ? chętnie zamienię na fizyczną

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie