No raczej, ze nie na lądzie.
Natomiast rekiny i krokodyle....poczytaj trochę o orkach. Jak dojdziesz do info o tym, ze polują dla rozrywki na żarłacze białe to wypowiedz się ponownie.
Wolałem jak orkami nazywali warszawskich korpośmieci z Mordoru, czyli takiego korporacyjnego zagłębia. Jakoś bardziej pasowało.
Tyle to ja wiem. Ze u wybrzeży RPA wyj🤬by do nogi prawie rekiny też wiem.
Nie dla zabawy, tylko z hedonistycznego podejścia do jedzenia. Żarły tylko ich wątroby. Czemu lepsze od rekina? Bo większe i polują w grupie.
Dalej utrzymuje, że kotek lepszy.
[ Dodano 2024-11-19, 10:19 ]
Z tym że jest kilka podgatunków tygrysa na świecie. A ze wszystkich, najwiekszy jest właśnie tygrys amurski (syberyjski)
Też przed napisaniem sprawdziłem ile sk🤬iel waży. Bo p🤬lny jest.

Weź pod uwagę że p🤬lnął ją 200 kilogramowy, najdoskonalszy predator na planecie.
Taki on doskonały, że nie zauważył bramy i się w nią wp🤬lił, po czym uciekł zdezorientowany. Najdoskonalszy to ja jestem.
podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.Taki on doskonały, że nie zauważył bramy i się w nią wp🤬lił, po czym uciekł zdezorientowany. Najdoskonalszy to ja jestem.
Nie przywykł do metalowych badylków. Teraz będzie wiedział.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.

Najdoskonalsze są orki panie kolego.
Też przydatne info dla reszty sadolowej ekipy śmiejącej sie z jakości bramy....dzik potrafi porwać z siatkę ogrodzeniową jak jest solidnie rozpędzony, i nie mówię tu i jakimś wielkim okazie tylko przeciętnym 100kg kabanie.
Najgorsze są polskie lewicowe roszczeniowe Lochy. Chyba Qrwa nigdy w Zusie nie byłe# jak takiej 130 kilowej świadczennia wstrzymali bo nie doniosła zaświadczenia na czas. A teraz nie ma za co wp🤬lać.
Najdoskonalsze są orki panie kolego.
Też przydatne info dla reszty sadolowej ekipy śmiejącej sie z jakości bramy....dzik potrafi porwać z siatkę ogrodzeniową jak jest solidnie rozpędzony, i nie mówię tu i jakimś wielkim okazie tylko przeciętnym 100kg kabanie.
W szczególności Orki z Majorki.
Chińska jakość bramy, na widok której tygrys aż sp🤬olił
U nas mówi się że chińska jakoś a ciekawo jak mówią tam w Chinach.