Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wybielanie zębów
ApageSpirytus • 2025-07-14, 14:52
W jednej z klinik dentystycznych w Dagestanie urządzenie do wybielania zębów eksplodowało bezpośrednio w ustach pacjenta.
Wybuch nastąpił tuż po tym, jak asystent włożył urządzenie do ust.
Lekarze byli w szoku, ale pacjent leżał dalej, jakby nic się nie stało. Kamery zarejestrowały jego niewzruszoną reakcję. NEXTA Polska

Zgłoś
majeńka 2025-07-14, 18:03 3
ApageSpirytus napisał/a:

W jednej z klinik dentystycznych w Dagestanie urządzenie do wybielania zębów eksplodowało bezpośrednio w ustach pacjenta.
Wybuch nastąpił tuż po tym, jak asystent włożył urządzenie do ust.
Lekarze byli w szoku, ale pacjent leżał dalej, jakby nic się nie stało. Kamery zarejestrowały jego niewzruszoną reakcję. NEXTA Polska

Mimo że dentysta albo kacap albo akbar, to jego komentarz był 100% w punkt: "h🤬jec".

Dziobal123 napisał/a:

Sadol bawi, sadol uczy i sadol straszy... 😱😱😱 Wulkanizatorów i dentystów z daleka omijać 😬😬😬

Aby ci dętka nie poszła... Ja miałam 100% pokrycie kosztów i nie chciało mi się pójść, teraz jak mam 0% (czyli wszystko z kieszeni), okazało się że mam dziury jak odbyt bohaterek phrącia — i 10 wizyt po 400zł sztuka. Albo na NFZ za 4 lata jak już przeżre do kanałów.

trawa napisał/a:

To mi przypomina jedno wybielanie

I pewnie jak gościu szedł to się wzorek względem kamery nie przesuwał? Jak Guybrush Threepwood?

tolek01 napisał/a:

pewnie pochlał wczoraj a dzis iskra w mordzie i wybuchło

Czyli 100% błąd w sztuce dentysty. Co innego gdyby to się stało u nas, ale jak u nich 90% klientów pija wysokooktanowe trunki a tylko reszta niepalne (a roztwór C₂H₅OH w H₂0 jest palny od 55% w górę), dentysta ma obowiązek stosować wyłącznie nieiskrzące narzędzia oraz mieć gaśnicę pod ręką.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
pSTANLEY 2025-07-14, 18:18 3
Jaten napisał/a:

oraz krowy i pociągi w Indiach

Zapomniałeś o liniach wysokiego i średniego napięcia które tam bywają zawieszone dosyć nisko.
Zgłoś
centur1 2025-07-14, 18:51 1
To nie urządzenie do wybielania a piaskarka do czyszczenia zębów, Pacjentowi nic nie mogło się stać. Lekarz co najwyżej został obsypany piaskiem.
Zgłoś
elim 2025-07-14, 19:56
Pacjent niewzruszony bo pewnie myślał że tak ma być i czekał na kontynuację pracy dentysty.
Zgłoś