📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

J0HNY napisał/a:
No dobrze mówisz... na meczyk idziesz ? kurde ja z kolega chciałem (mieszkam w IRE) ale on za MU no i inny sektor a samemu mi się nie raczy tam jechać... w Marcu bylem sam w Madrycie na meczu RM-CSKA i nigdy więcej sam...
![]()
Chciałem na pierwszy mecz do Madrytu jechać, ale jednak moje marzenie to Old Trafford. Czemu nie polecasz samemu się wybierać na taki mecz? Możesz kolegę podesłać, chętnie pokibicuje z jakimś polakiem ; )

unimator napisał/a:
Dla biedaków jest TVP. Cała reszta może oglądać mecze (i nie tylko) na np. weeb.tv.
Dla biedaków to są właśnie takie strony jak weeb.tv. Każdy kto chce oglądać sport w dobrej jakość uczciwie płaci za pakiety sportowe w telewizjach cyfrowych albo idzie na pubu i nie przejmuję się limitami, lagami, awariami stron, serwerów czy tym, czy dzisiaj Pan Zbyszek z Sosnowca udostępnij stream z transmisji ligi mistrzów.
@proktolog
Ale mecz Manchester United - Real Madryt przynajmniej będzie emocjonujący i wyrównany
A szanse BVB na pewno wygra z Szachtarem ...
Ale mecz Manchester United - Real Madryt przynajmniej będzie emocjonujący i wyrównany
A szanse BVB na pewno wygra z Szachtarem ...

Szkoda że zamiast LM nie puszczą meczu Nidy Pińczów z Dolcanem Ząbki. Tam na pewno zagra 22 polaków, a może nawet 28, jak trenerzy wykorzystają zmiany.
ja się nie dziwie, pamiętam ze kiedyś zamiast meczu Chelsea chyba Barcelona mogliśmy podziwiać Boruca w Celticu grającego z jakimiś ogórkami. nie ma to jak patriotyzm!

Eric- napisał/a:
Chciałem na pierwszy mecz do Madrytu jechać, ale jednak moje marzenie to Old Trafford. Czemu nie polecasz samemu się wybierać na taki mecz? Możesz kolegę podesłać, chętnie pokibicuje z jakimś polakiem ; )
Irol niestety

podpis użytkownika
Emerytowany saren

ale będę się śmiał jak w dwumeczu Real - United będzie bilans bramkowy 1:0 albo 2:1. Mi akurat te obydwie drużyny są obojętne, a mecz z Polakami w roli głównej obejrzę z dużo większą przyjemnością

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie