Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-04, 15:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mefe 2013-01-04, 15:10
J0HNY napisał/a:

No dobrze mówisz... na meczyk idziesz ? kurde ja z kolega chciałem (mieszkam w IRE) ale on za MU no i inny sektor a samemu mi się nie raczy tam jechać... w Marcu bylem sam w Madrycie na meczu RM-CSKA i nigdy więcej sam...

Chciałem na pierwszy mecz do Madrytu jechać, ale jednak moje marzenie to Old Trafford. Czemu nie polecasz samemu się wybierać na taki mecz? Możesz kolegę podesłać, chętnie pokibicuje z jakimś polakiem ; )
Zgłoś
damianpl 2013-01-04, 15:10 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 15:13
unimator napisał/a:

Dla biedaków jest TVP. Cała reszta może oglądać mecze (i nie tylko) na np. weeb.tv.

Dla biedaków to są właśnie takie strony jak weeb.tv. Każdy kto chce oglądać sport w dobrej jakość uczciwie płaci za pakiety sportowe w telewizjach cyfrowych albo idzie na pubu i nie przejmuję się limitami, lagami, awariami stron, serwerów czy tym, czy dzisiaj Pan Zbyszek z Sosnowca udostępnij stream z transmisji ligi mistrzów.
Zgłoś
Maciuru 2013-01-04, 15:19
@proktolog
Ale mecz Manchester United - Real Madryt przynajmniej będzie emocjonujący i wyrównany
A szanse BVB na pewno wygra z Szachtarem ...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 15:25
Szkoda że zamiast LM nie puszczą meczu Nidy Pińczów z Dolcanem Ząbki. Tam na pewno zagra 22 polaków, a może nawet 28, jak trenerzy wykorzystają zmiany.
Zgłoś
I_am_what_I_am 2013-01-04, 15:28
ja się nie dziwie, pamiętam ze kiedyś zamiast meczu Chelsea chyba Barcelona mogliśmy podziwiać Boruca w Celticu grającego z jakimiś ogórkami. nie ma to jak patriotyzm!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 15:48 1
Zgłoś
J0HNY 2013-01-04, 16:18
Eric- napisał/a:

Chciałem na pierwszy mecz do Madrytu jechać, ale jednak moje marzenie to Old Trafford. Czemu nie polecasz samemu się wybierać na taki mecz? Możesz kolegę podesłać, chętnie pokibicuje z jakimś polakiem ; )

Irol niestety No pamiętam jak było w Madrycie jak ruskie przyjechali.. taka stypa samemu chodzić przed i po, tak to odczułem bynajmniej ;p poszukam biletów jeszcze bo do manchesteru to taniutko by wyszło...
Zgłoś
jaskowski 2013-01-04, 16:33
Zgłoś
MareKSG 2013-01-04, 16:45 1
Zgłoś
~Bambi~ 2013-01-04, 16:48

podpis użytkownika

Emerytowany saren
Zgłoś
OFF 2013-01-04, 17:19 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 18:05 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 18:06 1
ale będę się śmiał jak w dwumeczu Real - United będzie bilans bramkowy 1:0 albo 2:1. Mi akurat te obydwie drużyny są obojętne, a mecz z Polakami w roli głównej obejrzę z dużo większą przyjemnością
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem