👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przed chwilą skończyłem mykać w Heroesa, wbijam na sadola, a tam od progu wita mnie....Heroes. Piwo.

My z kolegami śpiewaliśmy przy takim wyborze "pierwsza pomoc, balistyka i ogólnie takie takie ale w miarę to ale w miarę to nauka mnie najbardziej kręci" .
Przyznam, że w H3 nie grałem dużo, ale przypomniały mi się PRAWDZIWE gry z tamtych lat, w których liczylo się coś więcej niż tylko bezmyślne strzelanie do głupich wrogów z liniową jak autostrada w Australii fabułą

akurat ważne są kontry, ale tak unwiersalnie to cytadela jest przez wszystkich uznawana za najsłabszy zamek(obok inferno). Najmocniejsze to wrota żywiołów, lochy, zamek i nekropolia(ta na dużych mapach nie do rozwalenia).

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie