👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zamiast sie wyzywac przez internet ustawcie sie gdzies w realu, zlejcie sie po mordach i zaoszczedzcie jalowych dyskusji..
@up widac, ze z ciebie zwykly troll i chcesz byc popularny na forum;
brawo jestes na topie tego tematu, trolu
brawo jestes na topie tego tematu, trolu

Aexalven napisał/a:
Nie, bo potem jest płacz, że nierówne walki, bo chłopa na miecz nie stać. A ja pięści na chłopa marnować nie będę.
Przyznaj się że sie boisz. Pewnie siedzisz przed tym swoim komputerkiem, nie masz kolegów ani dziewczyny, trzepiesz do każdych cycków które zobaczysz i hejtujesz wszędzie gdzie sie da.
Aexalven napisał/a:
Masz coś do Pana Jarosława?! Ty bucu, tylko on może wyzwolić ten kraj, a nie jakaś mszyka miki. Zobaczymy za 4 lata, zdrajco.
Zobaczymy...
I jeszcze przyznasz racje, bo jak narazi to chyba malo jeszcze doswiadczyles jak nas rzad traktuje.
Moze kiedys zrozumiesz, ze to My jestesmy dla nich a nie oni dla nas.
tak się dowartościowujesz? Może Twoim kolegom z podwórka to imponuje, tutaj - słabo

Więc zamiast siedzieć na 24/dobę na Sadolu może byś wyszedł i zauważył, że oprócz świata w Twoim komputerze dzieje się dużo innych rzeczy. Ja nie muszę oglądać bajek, żeby znać k. Juliana, zato Ty jesteś na tyle ograniczony, że to, że ktoś zna postać z bajki to znaczy, że nałogowo ją ogląda.
I z łaski swojej, nie wyzywaj mnie.
I z łaski swojej, nie wyzywaj mnie.
Fajnie tak poczytać sobie komentarze po dłuższym czasie od ich napisania, bo pokazuje kto miał rację, wasz kochany towarzysz Tusk zagwarantował wam jeszcze większe kolejki u lekarza, prace do 67, obiecana deregulacja? no faktycznie, znika ulga internetowa, przez co jego ceny pójdą w górę, a to tylko kilka przykładów.
No, ale TVN, czy wyborcza mówią, że jest dobrze, to czym się tu martwić..
ps. jestem ciekawy co dodam za kilka miesięcy.
No, ale TVN, czy wyborcza mówią, że jest dobrze, to czym się tu martwić..
ps. jestem ciekawy co dodam za kilka miesięcy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie