Główna Poczekalnia (9) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Wyborcza zrównuje Inkę z hitlerowskimi zbrodniarzami
konto usunięte • 2014-02-09, 22:07
Znana wszystkim dobrze gazeta wyborcza (vel gówno wybiórcze) po raz n-ty przekroczyła granice dobrego smaku. Nazywanie nas, narodowców faszystami to przy najnowszym "numerze" pikuś. W trakcie jednego z opublikowanych na jej łamach wywiadu "Inkę" zrównuje się... z hitlerowskimi zbrodniarzami.

W rozmowie ze znaną w swoim środowisku pisarką Magdaleną Tulli dziennikarz Wyborczej przytoczył słowa przemowy kol. Adama Małeckiego z marszu Antykomuna Idzie, który odbył się w grudniu zeszłego roku. Mówił on tam, że to właśnie ta siedemnastoletnia "Inka" powinna być wzorem dla współczesnej młodzieży.

Rakowski-Kłos, przeprowadzający wywiad ocenił życiorys sanitariuszki "Łupaszki" jako zmarnowany, a nie godny naśladowania.

Wtóruje mu również Tulli, która stwierdza, że "Możemy się martwić, że została zamordowana, możemy współczuć, możemy szanować wybór, ale ekscytować się? Hitlerowscy zbrodniarze skazani na śmierć też ginęli z okrzykiem "Heil Hitler".

Wiosna Ludów idzie...

za: narodowcy . net/polska / 9027-wyborcza-zrownuje-inke-z-hitlerowskimi-zbrodniarzami
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nethel 2014-02-10, 13:50 2
Zgłoś
Dymekx 2014-02-10, 15:44 1
@staineer przejrzałem twoje wypociny nie tylko z pod tego tematu i konkluzja jedna się nasuwa "trolololololo".
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 17:55
do VOF...

W sumie od prl wiele się nie zmieniło. Michnik nadal gnębiony przez mających totalitarne zapędy ciemniaków. Tyle że wtedy byli oni u władzy. Teraz zaś siedzą na sadolu.

(Moja ocena jest oparta na analizie pomysłów politycznych przedstawionych przed użytkowników sadistica. Większośc nich zakłada jakaś formę dyktatury. Często wojskową. etc)

Zresztą po chwili namysłu stwierdzam że się myliłem. Sadole doceniają wkład pana Adama. W końcu na tym plakacie jest przedstawiony na miejscu żołnierza ak... Zaś barwy nsz przywdziewa prl-owski żołdak (To ostatnie jest zarówno nieprawdziwe jak i niesmaczne. W nsz było sporo odważnych i przyzwoitych ludzi.)
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 18:14 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 18:17
Do raskolnikova...

Chyba kłamie jak narodowiec...
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 18:36
widać ze zza klawiatur wybuchlo niemal powstanie narodowe 'chej kto polak na bagnety" kosy w dłon
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-11, 23:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem