📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:08
Oj dobra, chłopak chciał dobrze. Ma 26 lat, zestarzał się już i zaczął wierzyć w to, że ludzie przyjmą to z uśmiechem na ustach i pochwalą.
A wiadomo, że wrzucając tu cokolwiek w czym w jakikolwiek sposób uczestniczyłeś, zostaniesz potępiony.
A wiadomo, że wrzucając tu cokolwiek w czym w jakikolwiek sposób uczestniczyłeś, zostaniesz potępiony.
Wiochmen napisał/a:
a masz tez innych kolegow niz tylko tych z neta?
jestem typowym nolifem i oprócz kolegów z sadisticai tibii nie znam nikogo... powinienem się wstydzić?
Glos w swietle przepisow jest wazny.
osobiscie dorysowalem wielkiego latajacego potwora spaghetti.
osobiscie dorysowalem wielkiego latajacego potwora spaghetti.
Conscribo napisał/a:
1.Aparat marki photoshop seria CS
2.Zgadzam się
3.Nieletni nie mogą startować w wyborach![]()
No fakt, zapomniałem ;/ jeszcze 3 lata i możecie mnie dopisywać
MCL - dlaczego stawiasz piwka ~tip.top'owi? Przecież nie ma Cię na liście do Rady Gminy
1986kuba napisał/a:
MCL - dlaczego stawiasz piwka ~tip.top'owi? Przecież nie ma Cię na liście do Rady Gminy
![]()
Bo on startował na prezydenta miasta
@~tip.top
a ja? czemu mnie nie ma na liście
A w ogóle to załóżcie PS (Partia Sadystów) będziecie mieli mój głos jak w banku
a ja? czemu mnie nie ma na liście
A w ogóle to załóżcie PS (Partia Sadystów) będziecie mieli mój głos jak w banku
barondaniello napisał/a:
Jesteś taki słodki
Masz tylu przyjaciół, którzy na pewno poczuli się miło po zobaczeniu tego.
![]()
30-tkę pavulonu dla tego kolegi ...
Freaqs napisał/a:
Gratuluję debilizmu. Poszedłeś na głosowanie tylko po to aby zmarnować kartę wyborczą i własny czas myśląc, że jesteś fajny.
DEBILIZMU? To najlepiej oddany głos wszech czasów. Człowieku, debile to idą do urn, głosują i myślą że to coś zmieni, jeżeli zamienią jedną świnię na drugą. Żaden polityk nigdy nic nie zmieni na lepsze. System = ucisk i niewolnictwo. A autorowi gratuluje pomysłowości i chęci
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie