Narodowcy i wyznawcy Konfy chwalili się kiedyś, że podczas Marszu Niepodległości seks był za darmo!
Wystarczyło znaleźć drugiego kolegę i sobie nawzajem obciągnąć.
Uuuu Homokomando 😆
Wziął 5 złotych i poszedł na k🤬y
Nie było go u pani?
patrze na nia, wiek ostro po 60-ce, rece brudne- nie dziekuje

podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.

A splunął ci kiedyś Prawicowiec w twarz?
Za każdym razem mu plują, a on o więcej prosi. Taki typ.
Narodowcy i wyznawcy Konfy chwalili się kiedyś, że podczas Marszu Niepodległości seks był za darmo!
Nie Niepodległości tylko Równości, pomyliło Ci się bo nazwy podobne, ale nic się nie stało przynajmniej wiemy kim jesteś, tylko źle trafiłeś bo my w dupie mamy politykę
Mocno zj🤬y łeb trzeba mieć, żeby nawet tak głupawy filmik na siłę mieszać z polityką...pokaż na lalce gdzie ksiądz cię dotykał.
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
Przyp🤬alasz sie do konfy a to wy Lewackie teczowe z zukowska walicie sie z przybyszami w sloneczku, w blocie na granicy. Tfu
Konfiarze też się z nimi walą tylko jeszcze po białoruskiej stronie

podpis użytkownika
I tak to jest.Na to k🤬a mówi, że za dwie dychy może włożyć i wyjąć...
Ten wkłada, ale nie wyciąga....
Na to k🤬a:
- czemu nie wyciągasz???
-Bo przypomniałem sobie, że za dychę setkę kupiłem....
Koledzy Cie oszukali. Nie ma żadnego rytuału przejścia.

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Chyba się załapałeś na te atrakcje bo widać, że do dziś rzewnie wspominasz.
Oj zabolało narodowego z🤬bka

podpis użytkownika
Zwal mi k🤬s