👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mikecc napisał/a:
Wybuch w fabryce niklu .
Rebeliant napisał/a:
Taka fabryka nazywa się hutą. Widać, że nie jesteś Polakiem tylko jakimś kacapem z translatorem.
mikecc napisał/a:
Fajnie opisz nam jeszcze technologię produkcji - a kacap to pewnie cię robił ..
Synek, jakżeś jest z Katowic, to trzym pysk, przeproś i podziękuj, że Ci kolega byki koryguje.
Ciulu bez szkoły.
Lolekmko11 napisał/a:
Mieszkam 500 metrów od huty cynku w miasteczku śląskim takie wybuchy są na porządku dziennym
Pracuje tutaj i tylko raz na jakiś czas są robione spusty żużlu więc to jednak musi być w twoim domu
żmij napisał/a:
Synek, jakżeś jest z Katowic, to trzym pysk, przeproś i podziękuj, że Ci kolega byki koryguje.
Ciulu bez szkoły.
On z Katowic... tylko dlatego, że tam kończą się tory kolejowe z kacapowa i musiał w końcu wysiąść.
Rebeliant napisał/a:
On z Katowic... tylko dlatego, że tam kończą się tory kolejowe z kacapowa i musiał w końcu wysiąść.
W Sławkowie się kończą

żmij napisał/a:
W Sławkowie się kończą
Dzięki kolego. A daleko stamtąd do Stalingradu?
mikecc napisał/a:
Fajnie opisz nam jeszcze technologię produkcji - a kacap to pewnie cię robił ..
morda tam kacapie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie