📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Polska taksówka
- teraz popularne

takade napisał/a:
Zakłady Chemiczne "ELANA" !!!
![]()
elana.pl/
Historia Spółki sięga 1911r. Od debiutu na GPW w 1996r, Boryszew, kojarzony wówczas głównie płynem chłodnicowym "Borygo", zrealizował szereg przejęć, w tym m.in. Grupy Impexmetal. W 2010r Boryszew przejął Grupę Maflow z branży automotive. Spółka prowadzi również prace nad kolejnymi akwizycjami. Obecnie głównymi liniami biznesowymi Grupy Boryszew są: półfabrykaty z metali kolorowych (Al, Pb, Cu, Zn) i ich stopów, przewody samochodowe dla globalnych producentów aut, łożyska oraz wyroby chemiczne.

trzeba było puścić jakiś samolocik,żeby jebnął, patrzcie jak WTC ładnie się wyburzyło

A nie lepiej byłoby gdyby dali kilka łaudnków na całej długości i sekwencyjnie odapali zaczynając od góry? <jestem laikem nie znam się>
może mi jakiś specjalista wyjaśnić dlaczego to się nie zawaliło pod siebie tylko zrobili coś takiego? czy to błąd w obliczeniach (chociaż biorąc pod uwagę kąt/miejsce pod jakim jebnął ten komin to raczej ktoś to musiał wyliczyć, ale czy nie bardziej "ekonomiczniej" było by ułożyć materiały wybuchowe tak żeby zawalił się do środka?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie