👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Poważny_SAm
nie przejmuj się tymi debilami i tak im nie pomożesz.
Do debili: Wiecie dlaczego politycy, przedsiębiorcy i media mówią (słusznie) że to był zamach, a tylko w internecie niektórzy ludzie doszukują się spisku?? Bo do internetu mają dostęp idioci, którzy wylewają tutaj swoją głupotę
Dziękuję, dobranoc.
nie przejmuj się tymi debilami i tak im nie pomożesz.
Do debili: Wiecie dlaczego politycy, przedsiębiorcy i media mówią (słusznie) że to był zamach, a tylko w internecie niektórzy ludzie doszukują się spisku?? Bo do internetu mają dostęp idioci, którzy wylewają tutaj swoją głupotę
Dziękuję, dobranoc.
Neuf napisał/a:
To jest precyzyjne wyburzanie:
Ale na ci na filmie piewszym nie mieli takich środków i nakładów finansowych jak CIA!

@bulapek
Uwielbiam czytać komentarze ludzi, którzy wierzą w takie pierdoły. KAŻDY wasz "dowód" da się obalić w 10 sekund, a pierdoły i manipulacja zawarte w filmach typu "Niewygodne fakty" sięgają zenitu. Sa teorie spiskowe, w które wierze: Roosvelt wiedział o ataku na Pearl Harbor, a J.F.K. nie został zamordowan przez Oswalda. Na teorie związane z WTC nie ma żadnych dowodów, więc jak można powtarzać coś takiego?
Uwielbiam czytać komentarze ludzi, którzy wierzą w takie pierdoły. KAŻDY wasz "dowód" da się obalić w 10 sekund, a pierdoły i manipulacja zawarte w filmach typu "Niewygodne fakty" sięgają zenitu. Sa teorie spiskowe, w które wierze: Roosvelt wiedział o ataku na Pearl Harbor, a J.F.K. nie został zamordowan przez Oswalda. Na teorie związane z WTC nie ma żadnych dowodów, więc jak można powtarzać coś takiego?

Wiem, że wojna z terrorem to pic na wodę, ale do jasnej cholery teorie spiskowe dotyczące WTC nie mają żadnych podstaw! "Wyburzanie" to mit, który stworzyli szukający rozgłosu w internecie pseudonaukowcy. Jesteście tacy cwani to podajcie jeden dowód na to, że wieże zostały wyburzone! Może to być filmik, zdjęcie albo obliczenia (tylko bez wypowiedzi ekspertów, które są wyrwane z kontekstu jak ma to miejsce w "szokujących" filmikach na YT).
Poważny_Sam napisał/a:
podajcie jeden dowód na to, że wieże zostały wyburzone
Nie wystarczy Ci fakt, że ich nie ma w miejscu, w którym stały?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie