👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak się robi politykę.
1. Namaluj tęczę na drodze
2. Poczekaj aż nazbiera się idiotów po jednej i drugiej stronie
3. Obiecaj wszystkim że rozprawisz się z wrogiem
Poparcie 4,75 gwarantowane
1. Namaluj tęczę na drodze
2. Poczekaj aż nazbiera się idiotów po jednej i drugiej stronie
3. Obiecaj wszystkim że rozprawisz się z wrogiem
Poparcie 4,75 gwarantowane
właśnie się dowiedzieliśmy że autor wątku to KRYPTOPEDAŁ walczący
serio nie masz się czym chwalić mały piwniczny pedałku

~VeIture napisał/a:
Po ch*j to k***a w ogóle malowane po ulicach? Po pierwsze nie jestem ekspertem ale się wypowiem - to wpływa negatywnie na przyczepność więc sam ten fakt jest w ch*j niebezpieczny... SZCZEGÓLNIE k***A PRZED SKRZYŻOWANIEM.
Do tego zasłania znaki poziome.
... i wygląda pedalsko.
Popieram, choć Ty chyba nie musisz się bać utraty przyczepności

Nie zawsze kolorowe znaczy śliskie - Tor Le Castelet Paul Ricard ma niebieskie i czerwone pasy dookoła toru pomalowane specjalną farbą, która ma bardzo duże tarcie i ma za zadanie zwolnić pojazd poza trasą.

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
TylerPL napisał/a:
Nie zawsze kolorowe znaczy śliskie - Tor Le Castelet Paul Ricard ma niebieskie i czerwone pasy dookoła toru pomalowane specjalną farbą, która ma bardzo duże tarcie i ma za zadanie zwolnić pojazd poza trasą.
Stawiam pieniądze przeciwko orzechom, że tamta farba nie jest antypoślizgowa.
Ale zamiast niszczyć oponki, rozpuściłbym w benzynie trochę lepiku i wylał na tę pedalską manifestację całą zawartość, a później przysypał to żwirem.
A ku pamięci: tak się kończy przyzwalanie na dewiacje. Brak reakcji też jest reakcją.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie