Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Wyciskanie
konto usunięte • 2013-03-27, 17:30
Nowy rekord - 317.5 kilograma
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-03-29, 10:18
@Pleso93 wiesz 100k piw same się nie nabije co nie zmienia faktu, że trafiają mu się dobre wrzuty.
Może robi akcję typu... zrobię zajebiste konto i sprzedam jakiemuś gnojowi na allegro
Zgłoś
bezimienny90 2013-03-29, 10:53 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2013-03-29, 10:56
No, jedyne 100 razy więcej, niż ja :p

Tfu, nie sto tylko 10 :p
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-29, 11:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-29, 11:55
Klata 20 cm wyżej, rączki 20 cm krótsze....ile tego wycisnął w cm? 20?
Zgłoś
Pleso93 2013-03-29, 13:24
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-29, 13:37 1
@up

"oficjalny rekord świata w koszulce wspomagającej Ryan Kennelly 485,3 kg (1070 funtów)
oficjalny rekord świata bez koszulki wspomagającej: Scott Mendleson 324,3 kg (715 funtów)"
źródło podane powyżej.

Hmmm.
Zgłoś
Pleso93 2013-03-29, 15:33
0xFF napisał/a:

@up

"oficjalny rekord świata w koszulce wspomagającej Ryan Kennelly 485,3 kg (1070 funtów)
oficjalny rekord świata bez koszulki wspomagającej: Scott Mendleson 324,3 kg (715 funtów)"
źródło podane powyżej.

Hmmm.

To są dwie różne osoby.
I wątpię, żeby sprawdziły swoje możliwości w koszulce, jak i bez.
Bo sterydy przestały działać
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-29, 15:46
może mi ktoś przybliżyć temat koszulek wspomagających? pierwszy raz słysze o czymś takim, a w sportach siłowych nie jestem całkowitym laikiem.
Zgłoś
Pleso93 2013-03-29, 15:47
lewap4 napisał/a:

może mi ktoś przybliżyć temat koszulek wspomagających? pierwszy raz słysze o czymś takim, a w sportach siłowych nie jestem całkowitym laikiem.

kfd.pl/koszulka-faktycznie-pomaga-27256.html/

Cytat:

Jeżeli patrzymy na dzisiejsze rekordy, to trzeba pamiętać, że są one osiągane w specjalnych, niezwykle zaawansowanych technologicznie, koszulkach wspomagających. Niektórym zawodnikom pozwala taka pomoc podnieść nawet o 30 -35 % więcej!!

źródło: janluka.pl/tag/rekord/

Niektórym. Jednej osobie na tysiąc.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-29, 19:54 1
@up Czyli chcesz powiedzieć, że jedna osoba pobiła rekord drugiej o 160 kilo z hakiem od tak? Seems legit.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-29, 21:40 1
Zgłoś
Pleso93 2013-03-30, 0:37
grzechu5444 napisał/a:

Sam Jan Łuka tak mówi, więc on raczej wie co mówi. Nie chodzi o tłuszcz, że daje "siłe", chodzi o retencje wody i efekt zalania wodą jak balon, własnie ta "woda" daje sile.

O retencji wody wpływającej na siłę nie słyszałem i szczerze w to wątpię, ale poczytam
Zgłoś
ProVVe 2013-03-30, 1:36
sidian napisał/a:

Zgadzam się, ale koszulka daje cokolwiek tylko w pierwszej fazie ruchu. Potem już rąsie samiutkie muszą się doprostować. To po prostu trochę inna dyscyplina. Skoczkowie narciarscy też stroje kombinują, tak samo jak pływacy, sprinterzy czy piłkarze .

Wiesz albo ktoś jest wstanie to podnieść albo nie, a pływać można w majtach samych (to samo biegacze, a piłkarze to chyba w leju mogą mieć czy jest luźniejsza czy nie --> naszym i tak to nie pomoże ) ... Skoczków narciarskich zostawię bo by im jajca odpadły w czasie lotu
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem