👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zauważcie, że złapał podchwytem, a co za tym idzie trudniej. Wyciska zapewne więcej niż każdy, który się tu wypowiada.

@lukasz343
Podchwyt czyli kciuki z tej samej strony co reszta palców. Nie jestem pewien czy zadałeś pytanie, bo one zazwyczaj kończą się znakiem zapytania.
Podchwyt czyli kciuki z tej samej strony co reszta palców. Nie jestem pewien czy zadałeś pytanie, bo one zazwyczaj kończą się znakiem zapytania.

heh dobry jest na takiej sztandze podnosić ja wiem że zaplacił za nią w tesco 100 zł ale na tym to on se może robić co najwyżej rozgrzewke. Jak na podobną sztangę u kumpla dałem 145 to się zgieła. Dobra sztanga kosztuje od 3000 w górę. I jak chce ćwiczyć siłę to niech albo zainwestuje albo zacznie chodzić na porządnąsiłownie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie